Pojan huoneessa

Mikistä on tullut tosi ahkera Aku Ankkojen lukija. Me saatiin iso pino siskolta vanhoja akkareita, ja niitä tulee vielä lisää. Lisäksi niitä tulee ostettua esim kirpputoreilta puoli-ilmaiseksi. Ihan kiva, mutta mihinkäs niitä säilöö.
Me tehtiin eilen äidin kanssa Ikea-reissu, vauvan hoitopöytää sun muuta oli kertynyt listaan. Toinen tärkeä ostos oli matala kaappi Mikin huoneeseen, johon niitä akkareita saa edes vähän lisää laitettua.

Tuo matala kaappi on toki vähän ahtaasti tuolla nurkassa, mutta se ei haittaa, huone siistiytyi silti tosi paljon. Nurkan ison johtokasan sai piiloon, ja hankalan mallisia sielä täällä roikkuvia leluja sai kaappiin myös. Samalla legot siirtyi pöydältä lipaston päälle ja jotenkin kaikki selkiytyi heti. Pitkästä aikaa teki mieli ottaa kunnolla kuviakin pojan huoneessa kun ei ole niin hirveää kaaosta.

Mikin huonehan ei ole ollut vielä edes kauan valmis. Huone valmistui viime syksynä, mutta nopeasti se pieni kaaos alkaa tunkeutua pienen pojan huoneeseen. Meillä kyllä kuuluu siivota lelut pois joka ilta, mutta kummasti sinne jää aina kaikkea kuitenkin lojumaan. Kaapit, arkut ja laatikot kaipaisi totaalista siivousta jo nyt. Kaappeihin on kertynyt niitä vitsin mäkkärileluja joilla kukaan ei koskaan leiki (nykyään Miki ottaa hampurilaisateriansa suosiolla ilman lelua), tehtyjä askarteluja, piirustuksia, kiviä, tikkuja, hajonneita leluja jne. Kaikki pitäisi käydä läpi jotta huone olisi helpompi pitää siistinä.

Matalaan lipastoon vaihdoin heti vähän kivemmat tähtikuvioiset nupit. Tarkoitus olisi myös maalata ovet liitutaulumaalilla, joskus. Muutama listakin on vielä laittamatta huoneeseen, yllättäen. Olen silti tosi tyytyväinen huoneeseen edelleen, se on yksi kotimme suosituin huone.

Vauvan huonekin alkaa olemaan kohta valmis. Maalasin uuden hoitopöydän eilen illalla ja tänään sain vaipat sun muut ojennukseen. Meidän Eppu-kissa on vaan vallannut vauvan sängyn, se on sielä nyt jatkuvasti, tälläkin hetkellä. Sänky on jo täynnä karvaa, mutta toisaalta, ei se vauva sielä vielä ole eikä heti tule olemaankaan.

Tänään jatkuu aidan rakennus, ja huomenna alkaa arki, mies palaa töihin. Ainakin sää suosii tänään!

-Henna-

Ps. Vielä on hetki aikaa osallistua Primacat-arvontaan. Arvonta-aika loppuu illalla klo 18 ja sinne pääset osallistumaan täältä.

Kommentit (7)
 1. Uusi lukija täällä hei! 🙂 Huone on tosi kivan ja raikkaan näköinen, ja noi tyynyt ja taulut on huikeita! Mistä on kotoisin tuon uuden kaapin yläpuolella oleva seinähyllykkö, se näyttää kivalta ja ilmavalta.

  1. hennaasemalta
   18.8.2014, 17:47

   Tervetuloa, ja kiitos!:)
   Seinähyllykkö on Ikeasta. Kaipasin jotain string-hyllyn tapaista, ja tuo löytyi huomattavasti halvemmalla kuin string! 😀

  2. Kiitos hyllytiedosta! Oon itekin ihaillut string-hyllyjä, mutta ne on aika hintavia tänhetkiseen budjettiin. Tuo Ikean versio on kyllä varteenotettava vaihtoehto, täytyypä pistää vakavaan harkintaan. 🙂

 2. Hienolta näyttää! Mistä tuo Mikin huoneen matto on?

  1. hennaasemalta
   18.8.2014, 17:49

   Kiitos!
   Matto on kodin 1 anttilasta. Niitä oli viime viikollakin vielä sielä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *