Petroolinsininen wc

 

Lupasin jo viime viikolla näyttää näitä meidän vessan kuvia, mutta niin se vaan sekin viikko hurahti ohi. Jos nyt sitten vihdoin.

Tosiaan ihan taas tyypilliseen tapaani sain jonkun hetkellisen inspiraatiopuuskan, ja päätin poistaa wc:n edelliset tapetit. Oikeastaan ihan vahingossa päädyin maalaamaan seinät trendikkään petroolinsiniseksi. Nimittäin blogeissa ja sisustuslehdissä petroolia näkee nyt paljon. Makuuhuoneiden yksi seinä, keittiön seinä tms on maalattu petroolilla. Myös tekstiileissä näkyy petroolia, sekä muitakin sinisen sävyjä. Joten meilläpä on nyt wc, joka on supertrendikäs!

Olen tykännyt jo vuosia petroolista. Mulla on ihana Fjälrävenin petroolinsininen reppu, mutta juuri muuta ei olekaan vaikka väristä tykkään. Todellakin siis innostuin väristä uudelleen kun näin lehdissä ja blogeissa ne petrooliseinät. Suunnittelin täällä teidän avustuksella jos laittaisin petroolia aulan paneeleihin. Sainkin yhdeltä lukijalta käyttämättä jäänyttä maalia joka odotti tuolla että päättäisin paneelien värin. Yhtäkkiä keksinkin että laitankin sitä vessaan.

Wc oli ihan kiva kyllä ennestäänkin, mutta ei ollut täysin mun mieleen. Kuvat siitä vielä kerran täällä. Eikä se tyyli oikein sopinut muuhun taloon, eikä varsinkaan tulevaan aulaan. No nyt sopii!

Kaakelit olin maalannut jo aiemmin valkoiseksi, ja niin ne sai jäädäkin. Nyt tehtiin tuunaus jossa olisi nollabudjetti. Vähän vaan paikkasin valkoisia kuluneita kohtia. Samoin katon maalasin valkoiseksi.  Tapetin poistin yläosasta seinää ja maalasin petroolinsinisellä. Meidän pieni vessan lämpöpatteri vesiputkineen oli kulunut ja ruosteinen, rapsutin ruosteet ja irtomaalin pois ja mustaa pintaan. Halusin vähän mattamustan, niin pistin liitutaulumaalin jämät siihen. Näyttää tosi kivalta, tosin en tiedä miten tulee pysymään.

Mulla oli paikkaansa etsimässä yksi messinkinen pyyhekoukku, joka olikin täydellinen vessaan. Musta pyyhe, pari taulua, ja muuta koristetta esille ja se oli aikas siinä.

Peili vielä puuttuu ja kattovalaisin pitää vaihtaa. Mä haluaisin kulta/messinkireunaisen vanhan peilin, tai jonkun muun vanhan peilin, joten tovi voi kestää että oikea löytyy. Niin ne vitsin listat… Katosta puuttuu listat, mutta ehkä ne sinne vielä joskus päätyy. Vielä vuosi sitten katosta puuttui puolet kattopaneeleista, joten onhan tuokin jo edistystä!

Tyyli vaihtui vaalean romanttisesta vähän rouheampaan, mutta itse tykkään nyt paljon enemmän ja uskon että mieskin.

Tämä oli kiva pieni väliprojekti, niin nopea toteuttaa kaikkien muiden remppojen rinnalla.

-Henna-

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *