Wc:n pieni remontti

Tässä nyt näitä mun lupailemia kuvia uudistetusta wc:stä. Ulkonäkö muuttui selkeästi parempaan. Kaikki tosin ihmettelee että miksi en ole täysin tyytyväinen, en oikein tiedä kyllä itsekään. No, täältä puuttuu vielä mm. peili, joka on tietty yksi tärkeimmistä asioista wc:ssä. Kunhan sen ja muut sisustusjutut saa valmiiksi, tästä tulee oikein kiva!

 Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat. Kyllähän tuo ilme raikastui ihan täysin! Alunperin mun piti tapetoida seinien yläosat vanhoilla kirjansivuilla, mutta sitten mm. kestävyys mietitytti. Törmäsinkin Kodin Terrassa vedenkestäviin tapetteihin ja totesin että ei nyt vessassa tarvitse, eikä kannata, olla mitään perinteistä paperitapettia tms koska eihän se kestä kosteutta. Joten täällä tehtiin poikkeus ja ostettiin tuollaista vähän kestävämpää kartta-tapettia.
Kaakelit maalasin kaakelimaalilla. Vähän jännitti mitä siitä tulee, alkuun oli niin epätasainen pinta, mutta kolmas kerros, ja lopputulos oli todella nätti ja tasainen! Ikävä vanha peili lähti, samoin tylsät koukut ja vessapaperiteline. Lattian jouduin jättämään entisenlaiseksi koska lattialla maali ei pysy millään. Matto onneksi peittää osan eikä tuo lattiakaan näytä enää niin pahalta kun seinät on raikkaat.

Nyt vessaan tarvitaan vielä pari taulua, se peili, paperiteline on hankittu mutta kaipaa maalausta, ja vessan katosta puuttuu osa laudoituksesta ja kattolistat. Valaisinkin pitäisi vaihtaa. Kaikki aikanaan.

-Henna-

Kommentit
 1. 2

  Johanna sanoo

  Hieno muutos! Mistä olet ostanut tuon telineen missä on wc paperia? Kivan näköinen:)

 2. 4

  sanoo

  Juuri kuumeisesti mietimme millaisen paperirullatelineen laittaisimme yläkerran vessaan. Tämä saattaa olla taas niitä juttuja, että ollaan ensin kymmenen vuotta ilman, kun ei löydy mieleistä ja sitten joskus joku keksii jonkun tyylikkään vaihtoehdon. Onko jotakin nettikauppavinkkejä mistä voisi kyseistä asiaa etsiskellä?

  • 4.1

   sanoo

   Riippuu tietty minkä tyylistäkin telinettä etsit. Itse laitoin ihan googleen kuvahaulla wcpaperiteline ja selasin sieltä kuvien kautta sivuja.
   Mä etsin enempi sellaista maalaisromanttista telinettä, mutta suht yksinkertaista. Sellainen löytyy esim sateenkaarentaa.fi tai Quriosa.fi. Lopulta ostin omani Villa Onnelista jossa on loppuunmyynti. Tosin harmaa teline kaipaa vielä valkoista spraymaalia pintaansa. 🙂

 3. 5

  sanoo

  Me ollaan töissä maalattu meidän yleisen wc:n (kova kulutus) lattia Solmasterin uretaanipinnoitteella, joka voidaan sävyttää kaikkiin esim. tikkurilan sävyihin.
  Ensin huolellinen puhdistus ja pesu, sitten kaksi- kolme kerrosta maalia ja hyvin on pitänyt. 🙂

  En toki takaa, että se koko loppuelämän kestää, mutta on niin helppo maalata eikä haise kovin pahalta et ihan helppo maalata uudestaan päälle jos tarvii 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *