Wc:n pieni remontti

Tässä nyt näitä mun lupailemia kuvia uudistetusta wc:stä. Ulkonäkö muuttui selkeästi parempaan. Kaikki tosin ihmettelee että miksi en ole täysin tyytyväinen, en oikein tiedä kyllä itsekään. No, täältä puuttuu vielä mm. peili, joka on tietty yksi tärkeimmistä asioista wc:ssä. Kunhan sen ja muut sisustusjutut saa valmiiksi, tästä tulee oikein kiva!

 Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat. Kyllähän tuo ilme raikastui ihan täysin! Alunperin mun piti tapetoida seinien yläosat vanhoilla kirjansivuilla, mutta sitten mm. kestävyys mietitytti. Törmäsinkin Kodin Terrassa vedenkestäviin tapetteihin ja totesin että ei nyt vessassa tarvitse, eikä kannata, olla mitään perinteistä paperitapettia tms koska eihän se kestä kosteutta. Joten täällä tehtiin poikkeus ja ostettiin tuollaista vähän kestävämpää kartta-tapettia.
Kaakelit maalasin kaakelimaalilla. Vähän jännitti mitä siitä tulee, alkuun oli niin epätasainen pinta, mutta kolmas kerros, ja lopputulos oli todella nätti ja tasainen! Ikävä vanha peili lähti, samoin tylsät koukut ja vessapaperiteline. Lattian jouduin jättämään entisenlaiseksi koska lattialla maali ei pysy millään. Matto onneksi peittää osan eikä tuo lattiakaan näytä enää niin pahalta kun seinät on raikkaat.

Nyt vessaan tarvitaan vielä pari taulua, se peili, paperiteline on hankittu mutta kaipaa maalausta, ja vessan katosta puuttuu osa laudoituksesta ja kattolistat. Valaisinkin pitäisi vaihtaa. Kaikki aikanaan.

-Henna-

Kommentit (14)
 1. Aivan upea muutos. Hieno!

  1. hennaasemalta
   10.1.2013, 08:22

   Kiitos!:)

 2. Hieno muutos! Mistä olet ostanut tuon telineen missä on wc paperia? Kivan näköinen:)

  1. hennaasemalta
   10.1.2013, 08:24

   Kiitos! Se on Järvenpään Villa Onnelista jossa on loppuunmyynti meneillään ja kaikki tavarat vähintään -40%.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *