Meidän joulukoti- lastenhuoneet

Laittelinkin viime viikolla meiltä joulukotikuvia, ja nyt tässä tulee vielä lastenhuoneiden joulukuvat.

Hirveästi ei tule lapsille laitettua muuta kuin tunnelmavaloja huoneisiin, mutta jotain muuta pientä sieltäkin löytyy. Joulutyynyt, joulusukat ja Nestorin Mailegin joulupossu. Possun löysin viime vuonna kirppikseltä. Molemmilta pojilta löytyy myös valkoiset joulukuuset. Mikille ollaan joka vuosi ostettu uusi koriste puuhunsa ja mielestäni se on aika veikeä kaikkine värikkäine koristeineen. Nestori taas peri Mikin vanhan lentsikkakoristeen ja on muutenkin saanut vähän vanhoja koristeita ja pari uutta.

Täytyy sanoa että Nestori on yllättänyt tänä  jouluna positiivisesti muutamalla asialla. Esimerkiksi sillä, että kuusenkoristeet saa melko hyvin olla kuusessa. Tosin hänen kuusensa onkin suht korkealla… Toinen yllätys on ollut se, että hän malttaa hyvin odottaa seuraavaan päivään kalenterin avaamista. Kauhulla odotin joka-aamuista taistelua siitä että vain yhden luukun saa avata, mutta eipä ole tullut taistelua asiasta. Onneksi!

Joulusta puheenollen, meillä oli lauantaina ihana Korson aseman puodin joulutapahtuma täällä! Harmittaa ihan hirveästi, että kaikessa hässäkässä jäi kuvat ottamatta… Mulla oli siis puoti auki työhuoneessa normaalisti, olohuoneessa oli toisia myyjiä ja keittiössä glögiä ja joulutorttuja. Porukkaa oli todella paljon, ihmiset oli hyväntuulisia ja joululaulut soi. Ihana joulutunnelma! Olin kyllä tosi tyytyväinen joulutapahtumaan, vaikka alkuun vähän jännitin miten mahdutaan ja miten kaikki sujuu. Hyvin meni!

Kissasta vielä. Kyselin teiltä aiemmin nimiehdotuksia Mikin tulevalle joululahjakissalle. Kaikesta huolimatta nyt päädyin Minniin jota olin alunperinkin ajatellut. Koska te kuitenkin niin ihanasti annoitte ehdotuksia, annan parhaalle ehdotukselle palkinnoksi sen lupaamani lahjakortin puotiini. Paras ehdotus oli Maisa, jota olin itsekin miettinyt. Laitan siis Millalle, joka nimeä ehdotti, 10€ lahjakortin puotiin! Kiitos Milla, ja kaikki muutkin ihanista ehdotuksista!

Joku myös laittoi että lahjansaajan pitäisi itse saada päättää nimi. On kuitenkin kiva että kasvattaja saa jo tietää nimen ja pääsee sillä kutsumaan kissaa. Yleensä muutenkin mä olen keksinyt meillä eläinten nimet ja Miki on aina ollut niihin tyytyväinen. Jos tuo poika nyt jostain syystä vihaa nimeä, niin saahan sen vielä vaihtaa.

Arvatkaa vaan kuinka monta kertaa olen jo pojalle meinannut kissasta mainita… Saa nähdä pysyykö salaisuus jouluun asti! Onneksi Miki ei lue mun blogia, heh!

Ihanaa viikonjatkoa,

-Henna-

Kommentit (5)
 1. Ihania kuvia!! Mistä olet löytänyt tuon valkoisen Merry Christmas -tyynyn??

  1. hennaasemalta
   12.12.2016, 12:43

   Kiitos!
   Tyyny on H&M homesta varmaan pari-kolme vuotta sitten jo ostettu.

 2. Eksyin blogiisi ja jäin ihan koukkuun!! IHANA KOTI!<3

  Mistä olet löytänyt tuon mustavalko raidallisen peiton keltaisilla tupsuilla?

  1. hennaasemalta
   12.12.2016, 12:42

   Kiitos, kiva kuulla!
   Peitto on H&M homesta mutta tupsut olen tehnyt siihen itse. 🙂

   1. Tosi kivan näköinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *