Lomalta paluu arkeen

Täällä on rentouttavalta lomalta palattu arkeen. Me oltiin perheen kesken viikko Bulgariassa, ja palattiin tiistaina yöllä Suomeen. Arki alkoi heti keskiviikko-aamuna, heti töihin ja lapset kouluun ja päiväkotiin. Reissu teki kyllä tehtävänsä. Hotelli ja ruoka oli ihan ok, samoin ympäristö. Ei mitään järisyttävän hienoa, mutta ok. Me käveltiin tosi paljon, jopa lapsetkin jaksoi. Sääkin oli suht hyvä, joten saatiin olla auringossa ja uida. Koko viikko oli tosi rentoa oleilua, ihan vain hotellilla ja lähiseudulla. Kierrettiin vanhassa kaupungissa, uitettiin varpaita meressä, nähtiin simpukoita ja meduusoja. Syötiin koko ajan buffetissa, ei juuri osteltu mitään, mutta kirjoja tuli luettua pitkästä aikaa paljon. Virkkasin myös kuvassa näkyvän kesäkassin. (Ohje täällä, langat täältä. )

Vikat päivät alkoi olla jo melkein tylsää, joka oli merkki siitä että ollaan lomailtu riittävästi. Ekat päivät olin meinaan vielä jotenkin niin työstressissä, että alkuun pelkäsin riittääkö viikko palautumiseen. Kyllä se riitti tosi hyvin, just sopivasti. Oli myös tosi kivaa hengaa poikien kanssa. Meidän pojat keksi hirveästi yhdessäkin tekemistä, ja nauraa kikattivat joka päivä. Meidän 11-vuotiaan kanssa tuli kanssa tosi paljon juteltua ja oleiltua, mikä teki tosi hyvää meidän väleille. Oltiin kaikki ihmeen rentoja, ja osansa teki myös se ettei tarvinnut laittaa ruokaa eikä siivota. Meidän 4-vuotias kyllä yritti vähän välillä jotain kiukutella, mutta nekin kohtaukset meni aika nopsaa ohi.

Tiistaina vähän jo hermoilin kotona odottavista töistä, ehkä vähän jännitin myös onko kotona ikäviä yllätyksiä odottamassa. Rentouduin kyllä aika pian kun kotiin yöllä pääsin. Olihan kissat tylsistyksissään vähän tuhoja tehnyt, mutta suht pientä kuitenkin. Ainoa isompi juttu oli se, että yksi linnuista oli kuolleena häkissään… Nyt meillä on yksi kanarialintu jäljellä, enkä oikein tiedä mitä sen kanssa tekisin… Ne kun ei tykkää olla yksin, mutta ei tämä kissojen ja lintujen yhteiselo vaan toimi….

Töihin palasin intoa puhkuen ja eilen pääsin nyppimään rikkaruohoja ja istuttamaan kesäkukkia. Joten oikein hyvä fiilis on olla kotona. Kissat ja koira on saanut paljon rapsutuksia, olikin niitä jo ikävä. Mikä parasta, kohta on kesä!

Sitäpaitsi toukokuukin on täyttä juhlaa. Huomenna mun äidin synttäribailut (täyttää pyöreitä), sunnuntaina äitienpäivä (toivoin mintunvärisiä kottikärryjä ja sitruunapuuta lahjaksi. 😀 ), tulossa on myös siskon valmistujaiset ja puotini kesäpäivät.

Vaikka miehen työttömyystilanne painaa taustalla, ja mun velikin sairaalassa aiheuttaa huolta (ei kuitenkaan mitään ihan super vakavaa), niin pääasiassa elämä kuitenkin hymyilee just nyt. Koska olen saanut levätä, niin nyt jaksaa. Joten muistutus itselle ja muille, se lomailu ja täysi relailu on tosi tärkeää!

Hyvää viikonloppua,

 

-Henna-

Ps. Aiemmassa postauksessa mainitut hamam-pyyhkeet ja saippuat oli tosi hyviä reissussa! Ainoa mitä jäin kaipaamaan, oli iso tuubi aloe veraa iholle auringonoton jälkeen. Joten sitä suosittelen kyllä ”after suniksi”.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *