Lehdestä bongattu

*Sisältää mainoslinkin

Oletteko muistaneet tai huomanneet että minulla on pieni Tee se itse-palsta Unelmien Talo ja Koti-lehdessä? Itseasiassa se palsta on ollut kyseisessä lempparilehdessäni viime vuoden alkuvuodesta asti jo. Teen palstaan pieniä projekteja kotiin. Olen tehnyt töitä kuten ristipistotaulu, pääsiäiskana, lasten kanssa tehty taulu, syksyiset koristevalot jne. Välillä jaan ohjeet täällä blogissanikin, mutta en ihan joka kerta ole ehtinyt. 

Mulle tämä oli alunperin tosi hieno juttu, koska Unelmien Talo ja Koti on ollut vuosia yksi mun lempparilehdistä. Siinä lehdessä on aina värikkäitä ja vähän erilaisia koteja. Lehdessä on muutenkin kivoja vinkkejä ja tee se itse-juttuja. Ei ainoastaan mun palsta, heh heh!

Mun mielestä se lehti on sellainen hyvänmielen lehti jossa ei liikaa hienostella. Jos ymmärrätte mitä ajan takaa. Sen takia uskalsin itsekin näitä diy-juttujani sinne jakaa. Lisäksi mun oma etu on se, että oikeasti tulee tehtyä näitä askartelujuttuja kun lehden aikarajat iskee vastaan. Nytkin mulla on tosi kiva huopakangasprojekti tulossa kesäkuun lehteen.

Joten suosittelen, jos sisustusjutut, diy-jutut ja varsinkin värikkäät kotijutut kiinnostaa. Unelmien Talo ja Koti-lehden, tai jonkun muun A-lehtien asumisen lehden, voit tilata täältä. Meillä on nyt pääsiäistarjouskin lehdistä.

Sen verran voin paljastaa, että seuraavassa eli toukokuun numerossa on tulossa jotain meidän kanarian linnuille. Kuitenkin jotain sellaista, mikä voi olla kellä vaan, myös ilman eläviä lintuja.

Meidän kanariat Coco ja Lemon ovat muuten rohkaistuneet hurjasti! Joka kerta kun päästän ne vapaaksi olohuoneeseen lentämään, ne liitää ihanasti vapaudesta nauttien. <3 Minni-kissa taas tuijottaa niitä silmät pyöreänä lasioven takaa. Haha, joka kerta naurattaa se kissa-neidin ilme. Niiiiin lähellä, mutta niiiiiiiin kaukana!

Olisi hauska kuulla jos olet toteuttanut jonkun mun diy-jutun, tai saanut siitä ainakin ideoita omiin juttuihin? Ettei nyt ihan turhaan tule sinne askarreltua!

Mukavaa viikonjatkoa,

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *