Kissoja sohvilla ja seinillä

Viime viikolla pyörähdin minäkin Habitaressa. Kamera tosin jäi kotiin, joten tällä kertaa en kirjoittanut Habitaresta postausta. Sitäpaitsi blogit ja Instagram ovat varmasti jo pullollaan kuvia ja juttuja aiheesta. Varmasti täältä Meillä kotona-sivustoltakin juttua löytyy.

Lyhyesti voin kuitenkin sanoa että tykkäsin tämän vuoden messuista. Sielä oli paljon sellaista itseni näköistä tyyliä. Vanhaa ja uutta, luonnonsävyjä, tummaa, lämmintä ja kotoisaa. Paljon viherkasveja, koreja, puuta. Tykkäsin kyllä. Ihanaa että sellainen valkoinen ja väritön-sisustuskausi on jäänyt taakse! Itse vähän kiireellä ehkä kuitenkin kävin tuon messun läpi, koska oli kiire takaisin töihin. Lisäksi meillä oli Nestori mukana, niin pelkäsin kokoajan että kohta se ei viihdy enää rattaissa ja alkaa venkurointi. Ihan hyvin kuitenkin meni, mitä nyt lasten Habikids osastolla tuo heitti hiekkaa ja juoksi karkuun ympäri aluetta….

Itse keskityin lähinnä kontakteihin, tutustuin uusiin jälleenmyytäviin tuotteisiin, tapasin tuttuja jne. Hoidin siis pääasiassa puotini asioita. Ihan kivaa sekin, ei siinä! Oman kodin sisustus onkin nyt vähän jäänyt, mutta muutama idea kuitenkin tuolta tarttui mukaan.

Mukaan tarttui myös näiden kuvien Cat cafe-juliste. Se oli niin söpö näin kissaihmisen silmin. Tosin voi olla että siirrän sen työhuoneeseen, se ei tällä hetkellä värien puolesta istu täydellisesti olohuoneeseen. Koska työhuone on vieläkin kesken, olkoon se nyt hetken tuossa. Cat Cafe on siis kotimaisen Kehvolan juliste. Muistatteko meidän oranssipohjaisen julisteen jossa on kuvia kirjailijoista? Juliste löytyy mm. tästä postauksesta. Moni on kysellyt mistä sen saa, enkä ole osannut kertoa. Nyt selvisi että se on Kehvolan juliste! Heiltä löytyy myös vastaava juliste sinisellä pohjalla, jossa on erilaisia taiteilijoita kuten Frida Kahlo, Van Gogh, Dali… 

Julisteen kunniaksi sattui Oskukin kerrankin kuvaan. Koska ulkona sataa, Osku jäi tyytyväisenä sohvalle nukkumaan. Minnikin lopulta riehumisen jälkeen valtasi pienen tyynyn itselleen. Nyt nuo jo pötköttelee hiljaa ja linnut laulaa vieressä.

Itselläni on siis vapaapäivä, juon tässä kahvia ja kohta tartun taas puikkoihin. Innostuin tekemään itselleni uutta neuletta kun sain edellisen onnistumaan niin hyvin. Teen Dropsin Eskimo-langasta ihanan paksua palmikkoneuletta johon tulee korkea kaulus. Olen kaivannut tuollaista neuletta ja tuolla langalla tämä valmistuukin nopsaa. Ohje tähän löytyy täältä. Meillä on Nestorikin maanantait kotona, ja tuolla tuo pelaa onnessaan isoveikan pleikalla kun Miki on koulussa. Joten itse saan neuloa. Koko viikonloppu menikin töissä kun meillä oli eilen Korsossa markkinat, ja pidimme puodin ja kahvilan auki. Joten nyt on syy lepäillä.

Mutta nyt ei muuta kuin ihanaa uutta viikkoa!

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *