Joulufiilistä olohuoneeseen

Pikkuhiljaa ripotellen lisään joulua kotiin. Lauantaina on mun puodin  joulutapahtuma, joten silloin pitäisi olla jo kaikki laitettuna. Tapahtumahan siis pidetään säiden takia meillä sisällä puodissani, olohuoneessa ja keittiössä.

Koska H&M Homeen on oli tullut kivan vihreitä joulujuttuja, toin pari tyynyä myös kotiin. Muutoin meille tulee sitä perinteistä punaista. Keittiössä on jo punaiset joulutyynyt, olohuoneeseen tulee vielä viininpunaista jne. Tässä vähän arvon että kaivanko edes mitään tonttuja esille tänä vuonna, vai riittäiskö joulutyynyt, valot, lyhdyt ja kuuset. Joulukukat tietty myös. Jos jättäisi muun sälän nyt pois.

Tuosta kuvasta tuli taas mieleen, että välillä multa kysytään, miksi ikoni seinällä? Se on mun edesmenneen papan tekemä ja tunnearvoltaan mulle arvokas. Se tulee varmasti kulkemaan mun mukana läpi elämän, mihin sitten menenkään. Itse en ole Ortodoksi, mutta voisin olla. Heidän kirkot ovat kovin upeita ja tilaisuudet kauniita. Toivonkin ehtiväni vielä Helsingin Uspenskin katedraaliin ennen joulua. Kannattaa käydä sielä joskus sisällä, se on häikäisevä näky.

Huomaan että tunteet on jotenkin pinnassa nyt. Tällä viikolla papan poismenosta tulee vuosi. Olen selvästi väsynyt, tunteellinen ja mietteliäs. En jaksaisi hälinää, vaan tekisi mieli vain käpertyä peiton alle. Toisaalta joulumenot tekee hyvää. Glögi, joululaulut ja joulun tuoksu. Lunta vaan saisi jo tulla, tähän pimeään valoa tuomaan.

Ihanaa viikkoa kaikille!

-Henna-

Kommentit (6)
 1. Teillä on niin lämminhenkinen koti verrattuna näiden sivujen muihin kolkon näköisiin design koteihin.

  1. hennaasemalta
   21.11.2017, 19:49

   Haha, kiitos! Meillä on kyllä tosi erilainen koti näihin muihin blogeihin verrattuna, mutta täällä on varmaan vähän jokaiseen makuun kivoja koteja. 🙂

 2. Lämpöinen tunnelma teidän kodissa. Inhoan kylmänkalseita design koteja joiden sisustajat blogeissaan luettelevat millä kaikilla merkkituotteilla asunnot on tuunattu.

  1. hennaasemalta
   21.11.2017, 19:51

   Niin, kukin tyylillään. 🙂 Meillä on tällainen uuden, vanhan ja vähän Ikean sekoitus. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *