Kissoja seinällä

Koska meillä kuvataan ensi viikolla, ja koska meillä näin hiihtolomalla on aikaa, on tullut tehtyä vähän roikkumaan jääneitä juttuja. Yksi niistä jutuista on verhot Nestorin huoneeseen. Nyt ne on vihdoin seinällä. Mä en vaan tiedä tykkäänkö vai enkö.

Siis 3-vuotiaan Nestorimme huoneessahan ei välttämättä edes tarvita verhoja. Tapetit ovat niin kuviolliset, ettei meillä ole ollut tuossa huoneessa tähän asti kuin simppeli pimentävä verho. Se on ollut oikein hyvä niinkin. Mä kuitenkin löysin kuukausia sitten Ikeasta edullisesti superhauskat kissaverhot, ja nappasin ne mukaan pienen pohdinnan jälkeen. Täällä vielä kuvia lastenhuoneesta ennen.

Kuukausia ne verhot olikin sitten paketissa odottamassa että Nestorin huoneeseen saisi verhotangon paikalleen ja sitten ne verhot. Ihan naurettavaa oikeasti että miten tällaiset asiat vie välillä näin kauan aikaa. Sitä vaan kun siirtää jonkun homman sivuun, niin se jää sivuun. Varsinkin jos kyse on tällaisesta asiasta mitä ei pakolla tarvitse olla.

Nyt on sitten kuviota kuvion päällä oikein runsaasti. Toisaalta ihan hauska, kyllähän tuo musta väri sopii sängyn ja taulujen kehysten kanssa yhteen. Toisaalta taas ne tosiaan ei ole mitenkään pakolliset tuossa huoneessa. Mennään nyt kuitenkin näin, ainakin jonkun aikaa.

Nestorin huoneen olen muutenkin saanut tässä nyt melkein siistiksi. Sinne oli jo kerääntynyt kaikenlaisia epämääräisiä kirja-ja lelupinoja jokaiselle tasolle ja lattialle. Nyt on vähän parempi. Kyllähän leluja saa olla reilusti esillä, vaikka ne välillä vähän ärsyttääkin. Vielä joku päivä sitä kuitenkin kaipaa tätä aikaa kun lapsi vielä leikkii. Nykyään kun tuntuu että se leikkiaika jää aina vaan lyhyemmäksi monilla lapsilla.

Siivottavaa silti riittää vielä runsaasti, vaikka olenkin paljon saanut raivattua. Koko asunto on jo jotenkin raikkaampi kun on saanut turhaa tavaraa roskiin ja ullakolle siirrettyä. Tänään kävin vielä ostamassa viherkasveja. Kukkakaupan myyjä totesi että näiden kanssa mulla on kohta kunnon kasvihuone. No juu, mutta kun huoneita on 8 ja kukkia 7, niin äkkiä ne sinne asuntoon katoaa. Kivasti silti tuli vähän lisävihreää kotiin.

Mulla on aivan lauantaiolo, kun koko perhe on ollut lomalla, niin päivät on jo mennyt sekaisin. Onneksi on kuitenkin vasta perjantai eikä lauantai. Koko viikonloppu vielä edessä.

Joten kivaa viikonloppua teille myös!

-Henna-

 

 

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *