Kevättä ilmassa

Mulla oli tänään viimeinen perjantai-vapaa taas hetkeen. Olen yrittänyt ottaa siitä kaiken irti, varsinkin kun sattui vielä niin aurinkoinen päivä vapaapäivälle. Ensi viikolla alkaa jo maaliskuu, joten silloin me ollaan taas perjantait puodilla auki. Tammi- ja helmikuu olikin niin hiljaisia, että oli tosi hyvä päätös pitää perjantaitkin vapaapäivinä.

Keskiviikkona meidän kahvila-myymälästä oli juttu Hesarin Vantaan-lehdessä. Se toi hurjan vilinän ihmisiä kahvilaan torstaina. Tänään oli jutusta tullut myös nettiversio, ja tietous meistä lisääntyy, somessa on ollut melko kova hulina tänään. Jutun voit lukee täältä.

Jonkin verran jutussa oli asiavirheitä, ja muutenkin jotenkin hassusti kirjoitettu juttu kirjoitusvirheineen. Ei tosiaan mikään paras juttu mikä minusta on tehty, mutta oikein toivottua mainosta kyllä. On tosiaan ollut niin hiljaista töissä, että rahahuolet on todella jäätävät. Tämän talon lämmityskulut on nyt tosi isot, ja rahaa ei tule oikein mistään. Minä vielä tiputin melko uuden puhelimenkin vessanpönttöön tuossa viikko sitten… Vakuutus onneksi korvasi suurimman osan, mutta iso rahanmeno tuollainenkin on, jos tuloja ei ole.

Joten kyllä odotamme maaliskuuta, parempia kelejä ja paaaaljon asiakkaita!

Tänään koitin tuolla auringossa nauttia säästä, ja vähän pihaa siistiä. Kovinkaan paljoa sielä ei nyt pysty tekemään kun lunta ja jäätä on hirveästi. Jotain kuitenkin aina. Tärkeintä on kuitenkin raitis ilma, kevyt hyötyliikunta ja aurinko.

Kun piha oli kunnossa, vaihdoin olohuoneeseen keväisemmät tyynyt. Olen kyllä jonkinverran ehtinyt seuraamaan, mikä on nyt sisustuksessa muotia tänä keväänä. Vaalean ruskean, hiekan, korallin ja roosan sävyt. Sellaista todella harkittua, minimalistista ja, no, vähän tylsää mun makuun. Joten minä vähät välitin muodista nytkään, ja valitsin varastoista ne tyynyt jotka tuntui kivoimmalta.

Onnistuin kyllä kaivamaan roosaa esiin, mutta mukaan tuli muitakin pastellisävyjä, vihreää ja yhden tyynyn verran kirkasta korallia. Minimaalisuus on kyllä tästä jälleen kaukana. Nuo lähikukkakaupan leikkokukat on ollut jo viikon hengissä, ja vielä ihan suht hyvässä kunnossa. Pyydän välillä kukkakaupasta ihan vain pari oksaa jotain kivaa kukkaa ja mukaan vähän vihreää, nyt eukalyptusta. Ei tule hirveän kallis kimppu, mutta vähän erilainen.

Kuvausten ajan olohuonetta koristi myös Oliver ja Minni. Heitin sohvalta täkin lattialle, tarkoituksena viedä se kesäsäilöön. Minnipä valtasi sen heti, ja nukkuu siinä vieläkin kolmatta tuntia. Joten täkki on tuossa lattialla vielä edelleen.

Monesti ootte muuten kysynyt noiden mun julisteiden perään. Tämän olohuoneen kissajulisteen perään, sekä aiemmin miehen työhuoneessakin olleen toisen Kehvolan julisteen. Kuva siitä täällä. Pian noita Kehvolan julisteita, kortteja ja vihkoja saa mun puodista. Ota vaikka seurantaan mun puodin insta-tili niin näet kun uutuuksia saapuu.

Mä syön nyt mun mokkapalan, jonka meidän Miki tänään teki ja sitten Netflixiä ja neulontaa. Huomenna on toivottavasti kova kuhina töissä. 🙂

-Henna-

sisustus olohuone
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *