Kausivaloja

Kaupallinen yhteistyö: Airam

Pidempään lukijana olleet muistavat ehkä mun Airam-yhteistyöpostauksen toissa joululta. Siitä tuli ihanan jouluinen juttu ja se löytyy täältä.

Tällä kertaa meillä ei ole vielä noin jouluista, mutta pikkuhiljaa sitä kohden mennään. Nimittäin kausivaloilla! 

Airamille on tullut kivoja valojuttuja, joista löysin heti suosikkini. Kupari on nyt tosi kova sana, ja siksi Airamin kuparinen Deca-valosarja sattui heti mun silmään. (Pahoittelen aulan huonoa valoa. ) Aulan värimaailmaan ja tyylin se sopi heti, ja pääsikin rennosti taulun ympäri roikkumaan. Toinen Deca löysi paikkansa aulan vessasta.

Hopea ei ole oikein mun väri mutta tuo Shafir-valosarja eteisessä onkin yllättävän kiva! Sopii hyvin sinisen tapetin kanssa yhteen. Nämä molemmat valosarjat toimivat paristoilla, ja niissä on kuuden tunnin ajastin. 

Gemma tähden saa kivasti näin vaikka hyllyn päälle kun ei tarvitse johtoa viritellä, sekin kun toimii paristoilla. Tuo tähti olisi hauska jopa ihan lattialla. Meillä vauhdikkaan 2-vuotiaan kanssa parempi kuitenkin että on tuolla korkealla… Muutenkin tämä sopisi varmasti myös mahtavasti myös sellaiseen moderniin ja minimalistiseen kotiin. Myös Gemmassa on 6 tunnin ajastin. Voi olla että vaihdan vielä sen paikkaa, haluaisin jonkin asetelman sen ympärille. (Että kaikkea muuta kuin minimalistista, heh!)

Sain myös pari erilaista led-valolankaa. Valolangat on käteviä kun niitä voi ujuttaa kukka-asetelmiin, lasipurkkeihin, mihin vain! Vielä en ole tehnyt asetelmia mutta Airamin nappia oli pakko testata. Nimittäin siskoni hiuksiin! Napissa on tosiaan noin 2 euron kolikon kokoinen paristokotelo ja sen voi piilottaa hiuksiin. Innostuttiin tästä todella. Supermainio lisä pikkujoulujen bailukampauksiin. Tässä lankaa on 1,9 metriä. 

Jos vain millään ehdin, aion viritellä tänään tähdet ikkunaan. Siitä sitten pikkuhiljaa tuon joulua sisään. Yleensä laitan joulun ajoissa, ja otan pois heti joulun jälkeen. Eli sitten tiedossa lisää tunnelma-kuvia näistäkin ihanuuksista.

Huh, huomenna marraskuu! Rakastan joulun alusaikaa ja tunnelmointia, mutta voisko toi aika vähän odottaa? En pysy perässä!

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *