Jouluinen makuuhuone

Ihan nyt alkuun iso kiitos edellisistä kommenteistanne ja onnitteluista! En ole taas hetkeen käynyt blogissa, ja vasta äsken ne luin läpi. En ole oikein tottunut tähän uuteen kommentointisysteemiin. Aiemmin siis sain kommentit sähköpostiin ja luin ne aina heti. Nyt minun täytyy käydä blogissa ne hyväksymässä ja lukemassa, enkä meinaa millään vielä muistaa sitä. Eli älkää ihmetelkö jos kommenttinne ei aina heti tule näkyviin, mun täytyy ne hyväksyä ensin. Arvostan todella paljon kommenttejanne vaikken niitä joka päivä käykään kurkkaamassa. Nykypäivänä kommentointi blogissa on vaan niin harvinaista, etten osaa edes odottaa kommentteja. Kun niitä tulee, yllätyn kyllä aina iloisesti.

Välillä muutenkin vähän kaipaan blogini alkuaikoja. Kun kommentointi oli helpompaa lukijoille, ja muutenkin yleisempää. Blogissa oli erilailla keskustelua, ja se oli ihanaa. Kaipaan myös sitä että blogini oli vähän kotikutoisen näköinen. Tein itse omat bannerit, joku joulu mulla oli blogissa jopa musiikkia ja näytöllä lumisadetta. <3 Okei, musiikki lähti aika pian, kun lukijat saivat melkein sydänkohtauksia kun joku jingle bells pärähti täysillä soimaan, haha!

Ihan rehellisesti sanon nyt, että tämä nykyinen blogini ulkoasu ei ole yhtään itseni näköinen. Minimalistinen ulkoasu, miljoonat mainokset ja nyt vielä sivubannerin poisto. Uskon että aika moni silläkin puolen on samaa mieltä. Mummiltani ainakin sain jo marmatusta asiasta. Asia on kuitenkin niin, että tähän ulkoasuun en voi vaikuttaa. Haluan silti jäädä A-lehtien bloggaajaksi koska arvostan blogeja joiden seurassa saan olla. (Vuosien lempparinikin Olgan kotona on täällä nykyään, huomasitteko?? ) Arvostan A-lehtien tiimiä joilta saan tarvittaessa apua, ja haluan jatkaa yhteistyötä Unelmien Talo ja Koti-lehden kanssa. Kyseinen lehti kun on oma suosikkini myös, ja minulla on lehdessä pieni diy-palsta. Joten, nämä on näitä valintoja. Kaikesta ei voi tykätä 100% jos työskentelee muiden kanssa. Toivon että blogini kuvat kuitenkin korvaa tätä ettei blogialusta ehkä olekaan ihan mua.

Tämä siis rehellinen mielipiteeni jos joku teistä on tätä uutta ulkoasua jo ihmetellyt. (ja anteeksi Meillä kotona-tiimi…) Ulkoasu on varmasti tähän koko sivustoon oikein sopiva ja itse ainakin pidän tästä sivustosta muutoin. Täältä löytyy nykyään paljon kaikkea ihanaa, ja sivusto vain laajenee koko ajan. Nykyäänhän täältä löytyy myös ruoka-osio. Vaikka olenkin ehkä blogini kanssa vähän erilainen, niin täällä aion pysyä. Pitäähän täältä löytyä erilaisia blogeja, koska lukijoitakin on erilaisia. 

Tämän päivän kuvat ovatkin sitten meidän jouluisesta makkarista. Makuuhuoneessa on aina vaan joulujuttuna nuo punaiset raitalakanat Ikeasta, ja vanha punainen silkkitäkki. Lisänä riittää kynttilä, ja joulun tunnelma on valmis. Tuonne sopisi ihanasti myös valkoinen joulutähti ikkunaan, mutta kun ne on niin rasittavaa viritellä korkeaan ikkunaan, niin saa nyt olla ilman. 

Viileimpinä päivinä meidän Minni-kissan yksi lempipaikoista on tuolla sohvan takana patterin päällä. Sielä tuo nytkin pötköttää pitkällään.

Enää vajaa kaksi viikkoa jouluun, ja mä olen hämmästynyt miten vähän mulla on kiirettä enää. Toki on joitain juttuja mitä pitää vielä ennen joulua tehdä. Muutama lahjakin on vielä kaupassa. En vain jaksa niitä nyt stressata. Päätin myös että otan viikon loman välipäiville, ja oikeasti vaan olen ja teen juttuja joita rakastan, omaan tahtiin. Askartelen kalenteria, neulon, hengailen lasten kanssa jne. Ei ajatustakaan töille eikä stressiä. Nyt tässä on saanut mennä tukka putkella jo monta viikkoa, joten aion ottaa paussin sille kaikelle.

Tällä viikolla kuitenkin työt jatkuu normaalisti. Lisäksi tehdään piparitaikina, haetaan kuusi, tehdään joku jouluretki, nähdään ystäviä, tehdään ne viimeiset jouluostokset jne. Kaikkea kivaa. 🙂

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *