Kiinnitetty postaus

Mitä minun kropalleni kuuluu? Eli terveystarkastustestissä SYNLABissa

Kaupallinen yhteistyö: SYNLAB

 Minä olen sellaista ihmistyyppiä, jota alkaa heikottaa veren näkeminen. Jo pelkkä pieni verinäyte sormenpäästä saattaa aiheuttaa sellaisen olon, että täytyy pitää varalta seinistä kiinni ylös noustessaan. Joskus kun lapset olivat pieniä ja niiltä otettiin verinäytteitä, minun täytyi äitinä pitää heitä sylissä näytteenoton ajan. Sairaanhoitajat olivat aina enemmän huolissaan lakanan valkoisesta äidistä, kun reippaasta pikku potilaasta. Olen kuitenkin koko aikuisiän systemaattisesti pyrkinyt pääsemään piikkiarkuudesta eroon ja mittauttanut veriarvojani herkästi ja oikeastaan aina kun siihen on tullut mahdollisuus Nyt kun minulle ehdotettiin yhteistyötä SYNLABin kanssa olin heti mukana. Minä haluan ehdottomasti kuulla mitä minun kropalleni kuuluu.

Nykyajan ihminen on aika tietoinen oman kehonsa kunnosta ja hyvinvoinnista. On älykelloja ja -sormuksia, monenlaisia vempaimia ja sovelluksia millä omaa terveyttä ja kropan suorituskykyä voi mitata. Kaikki tällaiset kiinnostavat minua, koska minusta on kiinnostavaa tietää mitä kropalleni kuuluu, nimenomaan niiden asioiden kannalta mitä ei kehossaan oikein tunne tai ulkoapäin näe. Kutsuisin tätä nykyaikaiseksi tavaksi pitää huolta omasta terveydestä ja näen sen erittäin positiivisena kehityksenä. Kunhan siitä ei tule ahdistavaa, eli itse googleteltuihin sairausdiagnooseihin johtavaa stressitekijää, vaan tällainen kropan omavalvonta toimii ennaltaehkäisevänä ja terveyttä ylläpitävänä elementtinä itsestään huolehtimisessa, ovat nuo pelkästään plussaa kaikki. Minusta laboratoriossa ilman lääkärin lähetettä tehtävien verikokeiden yleistyminen yhtenä oman terveyden tarkkailukeinona ovat selkeä nopea ja konkreettinen keino pitää itsestään huolta.

SYNLAB tarjoaa liudan erilaisia testejä, joihin pääsee pelkästään ilmoittautumalla, ilman lääkärin lähetettä ja tulokset saa yleensä parin arkipäivän sisällä. Minä varasin SYNLABin sivujen kautta naisen terveystarkastuspaketin. Varasin ajan tiistaina heti seuraavalle torstaille ja itse testissä kesti alle 10 minuuttia. Palvelu oli ystävällistä sekä ripeää eikä pyörryttänytkään yhtään.

Tulokset tulivat kahdessa arkipäivässä ja kirjautumalla pankkitunnuksilla SYNLABin sivustolle tuloksista näkee osuvatko ne viitearvojen puitteisiin. Minulla on ollut jo pidemmän aikaa projektina nostaavereni rauta-arvoja, koska minulla on sukurasitteena anemiaa. Niinpä sekä hemoglobiini – että varastorauta eli ferritiini ovat olleet jo pitkään nostoprosessin alla. Minulta oli n. kuukautta ennen tätä yhteistyötä terveyskeskuslääkärini toimesta mitattu ferritiini, joka oli viimeinkin pitkän rautakuurin jälkeen tosi hyvä. Nyt tässä SYNLABin mittauksessa näin heti, miten yllättävän paljon arvo oli kuukaudessa pudonnut, koska olin pitänyt taukoa rautatablettien syömisestä. Tärkeää tietoa mitä ei olisi muuten tullut kyllä mitattua, vaan olisin tuudittautunut siihen, että rauta-asiat ovat nyt kunnossa. Tuloksista yllätti myös D-vitamiini, joka oli aivan liian alhaalla, vaikka sitä säännöllisesti popsinkin. Ei siis mitään hälyttävää, mutta ehdottomasti yhden piikin arvoinen tieto jo pelkästään sekin!

On myös erikseen mainittava, että SYNLAB antaa vain testien tulokset, eikä tarjoa lääkäripalveluja. Eli jos tuloksista herää joku huoli, on syytä kääntyä lääkärin puoleen. Koen että näin korona-aikaan sitä varmaan itse kukin välttää ns. ylimääräisiä käyntejä lääkärillä, joten ainakin minulle tämä oli tosi hyvä nopea ja toimiva välitsekkaus veriarvojeni suhteen.

Mikäli innostuit tutkituttamaan omia veriarvojasi, tässä muutama kiinnostava SYNLABin voimassa oleva tarjous:

Erityisesti naisten ja miesten tarpeisiin räätälöidyistä terveystarkastuspaketeista on nyt menossa
hintatarjous 90 € (norm. 136 €). Tarjous on voimassa 16.5. asti.

https://www.synlab.fi/palvelut/naisen-terveystarkastuspaketti/

https://www.synlab.fi/palvelut/miehen-terveystarkastuspaketti/

Lisäksi Kolesterolipaketti on tarjouksessa 9.5. asti: 15€ (norm. 28,50 €) https://www.synlab.fi/palvelut/kolesterolipaketti/

Huomioithan että tutkimus pitää varata kampanja-ajan sisälle, eli kampanjahinnan saa, kun tutkimuksessa käynti tapahtuu kampanja-aikana.

Voi tutustua koko SYNLABin laboratoriotutkimuspakettien valikoimaan täältä.

 

 

 

ihmiset hyva-olo
Kommentit (1)
  1. dxejRXbhuzpPvCkl
    17.5.2021, 16:03

    pHaThAbZBCLMoKQR

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *