Babymobile nro. 2

Niin se valmistui pikkuhiljaa toinenkin mobile tulevalle vauvalle. Jälleen väriä riittää, mutta mielestäni mobile on silti herkkä ja suloinen. Kyllä mä voisin itsekin tällaista katsella sängyssä makoillessa.

Idean sain mobileen jo vuosia sitten, silloin jossain lehdessä taisi olla vastaava iso pilvi jossa oli muutama pisara. Tämä versio löytyi jossain vaiheessa Pinterestistä. Arvoin jonkin aikaa tämän yksinkertaisen välillä, tai sitten sellaisen jossa oli kuumailmapalloja tai eläimiä. Lopulta päädyin tähän, olihan tämä jo vuosien haave.

Mobilea oli tosi hauska tehdä, vaikka se olikin vähän työläämpi kuin paperinen mobile jonka tein aiemmin.
Pisarat ja pilvet ovat huopakangasta, ja ne on täytetty kevyesti vanulla. Narut ovat ohutta silkkinarua tai ihan ompelulankaa. Ristikko on pihalta etsityt oksat jotka maalasin valkoiseksi. Kankaat löysin ihan Sinellistä jossa myytiin sopivasti pieniä kangastilkkuja.

Tämä mobile tulee sängyn päälle, se edellinen hoitopöydän päälle. Saa nähdä hukkuuko nämä tuonne kirjavaan tapettiin, toivottavasti ei… Ainakin huoneeseen tulee lisää väriä näiden ja kaapissa odottavien pallovalojen myötä.

Seuraavaksi työlistalla on vauvalle villasukat sekä värikäs peitto joka on ollut jo pitkään kesken. Vähän tuli jo paniikki peiton suhteen, mutta näillä helteillä ja hikisillä käsillä ei oikein huvita käsitellä villaa… No, onhan tässä vielä aikaa!

-Henna-

Kommentit (7)
 1. Irmastiina Ruusukummusta
  22.7.2014, 16:14

  Suloinen ja väristähän vauvat tykkää..:)

 2. Kesäpäivä
  22.7.2014, 19:37

  Olen kutonut peittoa vauvalle lähellä h-hetkeä,kun mun pää ei enää taivu vaativampiin käsitöihin.

  Onnellista odotusta ja tsemppiä kuumuuteen!

  Itsellä on useampi kesä mennyt ison mahan kanssa=aika hyvin voin myötäelää 😉

  1. hennaasemalta
   23.7.2014, 20:17

   Joo mä päätin että jatkossa jatkan taas kevätvauvoilla, jos vauvoja vielä tulee. 😀 No ei, on tässäkin puolensa, ei tarvitse ahtautua toppatakkiin ja voi kävellä sandaaleissa jos jalat turpoaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *