Valmis vauvamobile osa 1.

Tänään sain valmiiksi ensimmäisen vauvanhuoneeseen tulevan mobilen, jota tässä pikkuhiljaa ollaan lasten kanssa näperretty.
Siitähän ei tullut ihan sellainen kuin alunperin piti, vaan se muokkaantui tehdessä, ja sen mukaan mitä tarviketta oli saatavilla. Olen silti tyytyväinen lopputulokseen, se on näyttävä ja varmasti herättää pienen ihmisen huomion vaippaa vaihdettaessa.
Mun oli tarkoitus tehdä tämä kuviollisesta kartongista vähän hillitymmillä väreillä. No kivoja kuviokartonkeja ei löytynyt, ja kuten aina, mulla lähti vähän käsistä näiden värien kanssa. Pistin kaikkia värejä mitä tarjolla oli, ja hain vielä vähän mustaakin joukkoon jälkikäteen.

Kaikki tuotteet ovat Sinellistä. Rengas on valmis rautainen renkula, kiinnitysnauhat silkkinauhaa, sydämet kartonkia jotka lapset leikkasi kätevällä sydänleikkurilla. Narujen päissä on pieniä sydän-ja perhoskristalleja painona. Ne myös heijastaa kivasti valoa ja tuo valopilkkuja seinille auringon osuessa niihin.

Mobile oli tosi helppo tehdä, lapsille kivaa puuhaa ja mä olin aivan innoissani kun piiiiitkästä aikaa pääsi askartelemaan! Nyt odotan oman huoneeni valmistumista entistä innokkaammin. Haluan päästä tekemään vaikka mitä!
Hiukan kyllä nauratti kun olin näin ajoissa tämän kanssa, meinasi tulla jo pulma että missä säilytän sitä vielä kolmisen kuukautta ennen kuin laitan sen paikalleen… Tämä kerää kivasti pölyäkin varmaan… Työnsin sen vaatekaappiin roikkumaan, äkkiä ne kuukaudet taas juoksee ja tämä pääsee paikalleen.

Seuraavaa mobilea aloittelinkin jo, siinä tosin kestää ehkä pidempään. Teen siis huopakankaasta pilviä ja pisaroita sängyn ylle. Siitäkään ei muuten väriä puutu, otettiin taas kaikkea mitä kaupassa oli, heh!

-Henna-

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Onpas todella ihana mobile, minäkin kun suunnittelen tai ideoin niin tehdessä vasta näkee lopputuloksen millainen siitä tulee, vaika ajatuksissa se olikin ihan toinen..Kyllä siinä on pienelle katselemista ja vaippa sujahtaa siinä sivussa..Kiva nähdä se toinenkin mobile kun valmistuu 🙂

 2. 10

  Anonyymi sanoo

  miten olet saanu noista noin tasaisia näyttävät niin täydellisille 😀

  • 10.1

   sanoo

   Ai sydämistä? Ne on leikattu sellaisella leikkurilla joka leikkaa sydämiä yhdellä klikkauksella. Niitä saa sinoopereista ja sinelleistä ainakin. 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *