Aula 1900-luvun alusta

 

Huomasin tuossa eräs päivä, etten ole kuvannut meidän aulaa pitkään aikaan, vaikka sielä tehtiin pieniä muutoksia jo syksyllä. No, oikeastaan olen tiedostanut jo aiemmin tämän. Aula on kuitenkin sen verran hämärä, että sen kuvaaminen aiemmin talvella olisi ollut haastavaa.

Aiemmin aulassa oli vain rumasti rekki takeille, ja se pilasi tätä näkymää melko pahasti. Tarkoitukseni oli ostaa sinne aikanaan kaunis vanha puinen vaatekaappi. Siihen ei kuitenkaan ikinä tuntunut olevan varaa. Joten luovutin ja marssin Ikeaan. Ikeasta tarttui mukaan tämä vanhantyylinen vaatekaappi. Eihän se tokikaan ollut yhtään sama asia kuin oikeasti vanha kaappi. Siltikin tuhat kertaa parempi kuin rekki.

Vaatekaapin kulman taakse ostin myös kenkäkaapin, joten puolet eteisen kenkäkaaoksesta sain sinne piiloon. Nyt aula on huomattavasti siistimpi, ja katseenkestävämpi asiakkaitakin ajatellen. Tuollaisen kenkäkaapin saa kätevästi pieneenkin tilaan, koska se on niin kapea.

Vihreä metallilipasto ja iso peikonlehti eksyivät tuohon vähän vahingossa. Lipasto siirrettiin tuohon hetkeksi odottamaan uutta paikkaa, ja kasvin siirsin siihen hetkeksi ”sivuun”. Molemmat näyttääkin niin hyvältä tuossa että jäivät siihen. Välillä tämä sisustaminen onkin ihan vahinkopeliä, välillä jotkut asiat etsivät paikkaansa pitkään. Ihmeen kivasti tuo peikonlehtikin on pysynyt hengissä. Se kuuluu niihin kasveihin jonka jopa minä saan pidettyä hengissä. Se kun ei suutu vaikka multa välillä kuivahtaakin.

Aula on mielestäni meidän ”vanhanaikaisin” huone, eniten kuin suoraan 1900-luvun alusta, mistä itse talokin on. Vihreät sävyt, ruutulattia ja William Morrisin näyttävä tapetti tekevät tästä aika näyttävän tilan.

Nyt on muuten blogilla uusi banneri, huomasittekos jo? Sen teki mulle Janina Jaakkola Makea designista. Tuli ihan söpö ja pirteä, en mä mitään tylsän tyylikästä osaisi ottaakaan.

Nyt ei vissiin auta muuta kuin nousta tästä sohvan nurkalta ja tarttua odottaviin tehtäviin.

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *