Blogit
Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Viime hetken vinkit Äitienpäiväksi

Äitienpäivä koittaa huomenna ja varmasti moni miettii vielä viime hetkellä miten äitiä aamulla hemmottelisi. Meidän perheessä äitienpäivänä minua ei päästetä keittiöön ollenkaan. Aamu aloitetaan herkullisella aamiaisella tai välillä on tainnut mennä jo brunssinkin puolelle. Olennainen osa kaikkien perheen merkkipäivien juhlistuksessa on herkkuaamiainen. Herkkuaamiaisella kuuluu ehdottomasti tarjota munakokkelia, jonka ohje löytyy linkistä sekä monta muuta hyvää ideaa herkkuaamiaisen valmistukseen.

Munakokkelin kera sopii tarjottavaksi Uunissa paahdettu parsa. Molemmat reseptit ovat todella helppoja valmistaa ja äiti on takuulla onnesta mykkänä. Minä ainakin olisin :). Smoothie Bowl on uusin tulokas perheemme herkkuaamiaispöydässä. Smoothie Bowl on erityisesti lasten suosiossa ja keskimmäisen synttäreiden lähestyessä on jo moneen kertaan varmistettu, että synttäriaamiaisella varmasti on tarjolla ”pinkkiä jogurttia”.

Täytetyt croisantit valmistuvat myös todella helposti ja myös pienet lapset voivat osallistua niiden valmistukseen. Minun ja miehen suosikit on täytetty ilmakuivatulla kinkulla ja juustolla. Lasten mieleen ovat taas tietysti suklaalla täytetyt croisantit.

Herkullista ja hyvää äitienpäivää!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *