Vappubrunssin suolaiset herkut

height=”750″ width=”500″>

Keräsin tähän Vappubrunssi postaukseen blogin resepteistä omia suolaisia suosikkejani brunssipöytään. Vappubrunssilla on mielestäni kiva tarjota erilaisia salaatteja. Grillattua parsaa ja kukkasalaatti yhdistelmä sopii erinomaisesti vappupöytää sulostuttamaan. Feta-vesimelonisalaatti tuo vahvasti mieleen kesähelteet vaikka niistä ei taideta tänä vappuna nauttia. Usean tuntemani ihmisen mielestä vappua ei voi viettää ilman perunasalaattia.

height=”751″ width=”500″>

Vappubrunssille sopivat ilman muuta myös pienet alkupalat. Wasabi-avocadotahnalla täytetyt munat maistuvat takuulla herkullisilta. Mini-krustadien täytteet voi hyvin valmistaa valmiiksi edellisenä päivänä. Krustadit kannattaa kuitenkin täyttää juuri ennen tarjoilua, etteivät ne ehdi kostua liikaa.

height=”749″ width=”500″>

height=”749″ width=”500″>

Rakastan suolaisia piirakoita ja mielestäni ne ovatkin oivallista tarjottavaa brunsseilla. Vuohenjuustopiirakka tarjottuna marinoitujen punajuurien sekä viinisuolaheinän kera vie kielen suorastaan mennessään. Kesäkurpita-Fetapiirakka maistuu taatusti kaikille vieraille.

Huomenna luvassa makeita herkkuja vappubrunssille!

height=”749″ width=”500″>

height=”750″ width=”500″>

ruoka vappu
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *