Ravintola Sesonki- Sunnuntaibrunssi

Talvella ilahduin, kun kuulin Matti Jämsenin avaavan vappuna ravintolan kotikaupunkiini Järvenpäähän. Hiukan ihmettelin kuitenkin sitä, että ravitola tuli K-Citymarketin yhteyteen (mutta en enää). Gastro Bar Sesongissa tarjotaan nimensä mukaisesti parhaita kauden raaka-aineita. Ravintola Sesonkiin  haetaan päivittäin raaka-aineet kaupan puolelta ja itse olenkin törmännyt hevi osastolla ravintolan kokkeihin. Ravintola Sesonki ja K-Citimarket kehittävät yhdessä kaupan valikoimaa ja tuloksia jään ruokabloggaajana innolla odottamaan.

Kotikaupungin uusi ravintola oli tietysti päästävä heti testaamaan. Suurina brunssin ystävinä varasimmekin koko perheelle pöydän Sesonki ravintolan ensimmäiselle sunnuntaibrunssille. Gastro bar Sesonki osoittautui epäilyksistäni huolimatta todella viihtyisäksi. Ilahduin siitä, että etukäteen ilmoittamani allergiat oli heti huomioitu. Brunssilla pöytään tuotiin alkuun jaettavia annoksia mm. ilmakuivattuakinkkua, tomaattihilloketta, juustoja, savustettua munakokkelia croisantteja ja leipää.

Lapsien mielestä brunssi oli herkullinen. Esikoinen piti erityisesti savustetusta munakokkelista, keskimmäinen taas kehui kaikille tarjoilijoille croisantteja ja kuopus söi innolla leipää tryffelillä maustetun voivaahdon kera. Yllätten omaksi suosikikseni voivaahdon lisäksi nousi rapea salaatti savustetun hapankeman kera tarjottuna. Eilen tulikin K-Citymarketista haettua cosmopolitan salaattia ja hapankermaa. Nähtäväksi jää miten annos onnistuu kotikeittiössä.

Pääruoaksi valitsimme kaikki avotulella grillattua porsaan niskaa, kevätkaalia ja tryffeliä. Pääruoka oli kaikkien mieleen ja mies ihastui erityisesti sinapinsiemen-kapriskastikkeeseen, jota on kuulemma kokeiltava myös kotona. Pääruoan jälkeen oli tarjolla jälkiruokapöytä. Lapset ilmoittivat olevansa pääruoan jälkeen täynnä, mutta erillinen jälkiruokavatsa on kuulemma onneksi olemassa. Runsas jälkiruokapöytä hurmasi lapset ja keräsi runsaasti kehuja.

Ravintola Sesongin sunnuntaibrunssi oli kaikinpuolin positiivinen kokemus ja suosittelen lämpimästi varaamaan pöydän brunssille. Lapset arvioivat gastro bar Sesongin kymmenen tähden arvoiseksi ja brunssille pitää kuullemma päästä pian uudestaan. Taidamme pian testata myös luonaan sekä illallisen.


Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *