Paahdettu parmesankesäkurpitsa
Kesäkurpitsaa tuntuu riittävän helteistä huolimatta. Kesäkurpitsaa onkin ollut miltei joka aterialla tarjolla jossain muodossa viime viikkoina. Vielä ei perhe ole onneksi protestoinut.
Uunissa paahdetut parmesanperunat olivat niin herkullisia, joten päätin kokeilla saman yksinkertaisen reseptin soveltamista kesäkurpitsalla. Paahdetuista parmesankesäkurpitsoista tuli herkullinen lisäke aterialle.
Ainekset (4 annosta)
- 1 kpl
- kesäkurpitsa
- ½ tl
- suolaa
- 1/4 tl
- mustapippuria myllystä
- 1½ dl
- parmesaania raastettuna
30 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
20 min
Tee näin:
Viipaloi kesäkurpitsa ja asettele viipaleet leivinpaperilla peitetylle pellille.
Mausta kesäkurpitsaviipaleet suolalla ja mustapippurilla.
Ripottele raastettu parmesan kesäkurpitsaviipaleiden pinnalle.
Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on saanut hiukan väriä.