Blogit
Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Joulutorttujen uudet muodot

height=”1175″ width=”784″>

Uusin maku -lehti 8/2014 toimi inspiraation lähteenä tänä viikonloppuna, kun lasten kanssa leivoimme joulutorttuja. Täytyy tunnustaa, että meillä on aina leivottu vain perinteisiä tähti joulutorttuja. Maku -lehdessä oli kaksi minulle uutta joulutorttumallia, joita halusin ehdottomasti kokeilla.

height=”849″ width=”566″>

Intouduin googlettamaan muita vinkkejä joulutorttujen taitteluun. Löysin kaksi mallia lisää, joita oli kokeiltava. Perinteisten tähtien lisäksi leivoimme lasten kanssa mm. enkeli ja kukka joulutorttuja. Lapsista erilaisten joulutorttujen leipominen oli todella hauskaa ja täytyy sanoa, että itsekkin pidin vaihtelusta. Millaisia joulutorttuja teillä leivotaan tänä vuonna? Lähempänä aattoa on kyllä tehtävä joulutorttuja rahka-voitaikinasta, tällä kertaa käytin valmistaikinalla.

Jouluradion soidessa taustalla joulutorttuja leipoessa pääsin oikein kunnolla joulutunnelmaan. Nyt on piparkakkulinnan osat paistettu ja joulukoristelaatikot otettu esille. Hyvää toista adventtia ja mukavaa joulun odotusta!

height=”1221″ width=”814″>

Kommentit (8)

  1. Minna_A

    Kiitos, täytyy itsekkin tehdä erilaisia joulutorttuja tänäkin vuonna.

  2. riika

    Moikka, tein pipareita joittenka ohjeen löysin jostain vanhemmista blogimerkinnöistä. Oli varmasti parhaita mitä olen syönyt! Ainoa vaan että piparit levisivät uunissa melkolailla muodottomiksi. Se ei tosin meitä syöjiä haittaa, mutta mikähän meni pieleen?

  3. Vierailija

    Oli tosi hyvää

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *