Joulutorttujen uudet muodot

height=”1175″ width=”784″>

Uusin maku -lehti 8/2014 toimi inspiraation lähteenä tänä viikonloppuna, kun lasten kanssa leivoimme joulutorttuja. Täytyy tunnustaa, että meillä on aina leivottu vain perinteisiä tähti joulutorttuja. Maku -lehdessä oli kaksi minulle uutta joulutorttumallia, joita halusin ehdottomasti kokeilla.

height=”849″ width=”566″>

Intouduin googlettamaan muita vinkkejä joulutorttujen taitteluun. Löysin kaksi mallia lisää, joita oli kokeiltava. Perinteisten tähtien lisäksi leivoimme lasten kanssa mm. enkeli ja kukka joulutorttuja. Lapsista erilaisten joulutorttujen leipominen oli todella hauskaa ja täytyy sanoa, että itsekkin pidin vaihtelusta. Millaisia joulutorttuja teillä leivotaan tänä vuonna? Lähempänä aattoa on kyllä tehtävä joulutorttuja rahka-voitaikinasta, tällä kertaa käytin valmistaikinalla.

Jouluradion soidessa taustalla joulutorttuja leipoessa pääsin oikein kunnolla joulutunnelmaan. Nyt on piparkakkulinnan osat paistettu ja joulukoristelaatikot otettu esille. Hyvää toista adventtia ja mukavaa joulun odotusta!

height=”1221″ width=”814″>

 

Kommentit (8)
  1. Ah, tätä katsellessa tekee mieli mennä leipomaan!
    Meilläkin on leivottu vain tähtitorttuja ja puolikuutorttuja. Puolikuita siksi, että itse tehty taikina on helpommin hallittava niin, suorien reunojen tekeminen tuntuu olevan meikäläiselle mahdotonta 🙂

  2. sari kalliomäki
    8.12.2014, 13:45

    Sait tartutettua tätä intoa tännekin, tuo kulmat päälle ristiin versio on todella kaunis. Nyt vaan haen gluteenittoman ohjeeni ja toivon, että tämä flunssa katoaisi pian, että pääsen tositoimiin. Kauniita torttuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *