Blogit
Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Itsenäisyyspäivän Menu

height=”751″ width=”500″>

Joulukuu ja lähestyvä itsenäisyyspäivä pääsivät yllättämään. Syksy on ollut töissä todella kiireinen ja päivät, viikot sekä kuukaudet ovat suorastaan hurahtaneet ohi. Loma häämöttää onneksi jo nurkan takana. Päätin kiireen keskellä koota ehdotuksen itsenäisyyspäivän menuksi muiden kiireisten avuksi.

Itsenäisyyspäivän Menu:

Savustettuja punajuuria ja chevrekastiketta

Hirvitournedos ja palsternakkapyree, hunajaisia uunijuureksia ja punaviinikastiketta

Vaniljapannacotta ja hillotut karpalot

height=”751″ width=”500″>

Savustetut punajuuret ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, mutta jos savustus puuhiin ryhtyminen ei innosta niin paahdetut ja marinoidut punajuuret ovat myös taivaallisia. Suppilovahverokeittoa voin myös lämpimästi suositella.

Pääruoaksi suosittelen hirvitournedosta. Hirven ulkofileen sijaan voi hyvin käyttää naudan sisäfilettä. Palsternakkapyree on aivan mahtavan makuista ja itse alusta asti tehty punaviinikastike suorastaan taivaallista. Hunajaiset uunijuurekset vielä kruunaavat annoksen.

height=”375″ width=”500″>

Jälkiruoaksi sopii erinomaisesti raikas vaniljapannacotta hillotuilla karpaloilla. Karpaloiden sijaan voi kokeilla hillota vaikka puolukoita. Toivottavasti tästä postauksesta on hyötyä itsenäisyyspäivä juhlien järjestämisessä.

height=”750″ width=”500″>

Kommentit (2)

  1. Ssiiri

    Ihana menu! 🙂

  2. Minna_A

    Kiitos :). Mukavaa joulun odotusta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *