Grilli kuumana x7 Juhannuksena

Kuten edellisessä Juhannussalaatti postauksessa tulikin jo todettua meidän perheessä Juhannukse ruoat valmistuvat poikkeuksetta grillissä. Myös viime Juhannuksena vaikka lämpötila oli +12 astetta. Toivotaan, että tulevana viikonloppuna olisi huomattavasti paremmat ilmat kuin vuosi sitten.

Tähän blogipostaukseen keräsin 7 hyvää syytä laittaa grilli kuumenemaan Jussina:

Flank Steak

Grillatut nektariinit pekonilla ja auralla

Kokonaisena grillattu naudan ulkofilee

Grillatut ja marinoidut herkkusienet

Broileri-saltimbocca

Kokonaisena grillattu porsaan sisäfilee

Raparpekoni 2.0

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *