Grillattu persikkasalaatti
Grillatut persikat ovat todella herkullisia ja sopivat hyvin myös salaattiin. Tällä kertaa persikan kera salaattiin tuli braseolaa, mozzarellaa, parmesaania ja villirucolaa. Salaatin kruunasi balsamicokastike. Yllätyin kun myös lapset ihastuivat salaattiin. Täytyy ensi kerralla tehdä isompi annos tätä herkullista salaattia!
Grillattu persikkasalaatti
Ainekset
- 4 kpl
- persikoita
- 2 kpl
- ruukkua villirucolaa
- 1 kpl
- uusi punasipuli viipaloituna
- 1 kpl
- mozzarella
- 1 dl
- parmesaania lastuina
- ½ dl
- tuoretta basilkaa hienonnettuna
- 80 g
- braseolaa (ilmakuivattua naudanlihaa)
- Balsamicokastike
- 1 rkl
- balsamicoa
- 3 rkl
- neitsytoliiviöljyä
- 1 tl
- hunajaa
- 1/4 tl
- suolaa ja mustapippuria myllystä
- Muut ainesosat
Tee näin:
Puolita persikat ja poista kivi. Grillaa persikoita muutaman minuutin ajan molemmilta puolilta kunnes persikat saavat hiukan väriä.
Asettele villirucola ja hienonneuttu basilika tarjoiluvadille. Lisää salaattiin viipaloitu punasipuli. Revi mozzarellapallo ja braseola käsin suupaloiksi, lisää salaattiin. Lisää parmesan lastut salaattiin.
Lisää grillatut persikat salaattiin. Sekoita salaatinkastikkeen kaikki ainekset hyvin keskenään ja lisää salaattiin. Tarjoile heti.