Grillattu persikkasalaatti

Grillatut persikat ovat todella herkullisia ja sopivat hyvin myös salaattiin. Tällä kertaa persikan kera salaattiin tuli braseolaa, mozzarellaa, parmesaania ja villirucolaa. Salaatin kruunasi balsamicokastike. Yllätyin kun myös lapset ihastuivat salaattiin. Täytyy ensi kerralla tehdä isompi annos tätä herkullista salaattia!

Grillattu persikkasalaatti

Ainekset

4 kpl
persikoita
2 kpl
ruukkua villirucolaa
1 kpl
uusi punasipuli viipaloituna
1 kpl
mozzarella
1 dl
parmesaania lastuina
½ dl
tuoretta basilkaa hienonnettuna
80 g
braseolaa (ilmakuivattua naudanlihaa)
Balsamicokastike
1 rkl
balsamicoa
3 rkl
neitsytoliiviöljyä
1 tl
hunajaa
1/4 tl
suolaa ja mustapippuria myllystä
Muut ainesosat

Tee näin:

Puolita persikat ja poista kivi. Grillaa persikoita muutaman minuutin ajan molemmilta puolilta kunnes persikat saavat hiukan väriä.

Asettele villirucola ja hienonneuttu basilika tarjoiluvadille. Lisää salaattiin viipaloitu punasipuli. Revi mozzarellapallo  ja braseola käsin suupaloiksi, lisää salaattiin. Lisää parmesan lastut salaattiin.

Lisää grillatut persikat salaattiin. Sekoita salaatinkastikkeen kaikki ainekset hyvin keskenään ja lisää salaattiin. Tarjoile heti.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *