Blogit
Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Brunssilla Huvilassa parhaassa seurassa

height=”540″ width=”958″>

Viime lauantaina tapasin pitkästä aikaa rakkaita ystäviä ja tällä kertaa brunssin merkeissä. Päätimme katsastaa kesäkuussa Järvenpäähän avatun ja paljon kehutun ravintola Huvilan brunssi tarjonnan. Vanha apteekin talo oli käynyt läpi remontin ja Huvilan tilat olivatkin todella viihtyisät. Aiemmin talossa on toiminut muistaakseni kahvila, sisustusmyymälä ja antiikkiliike.

height=”1003″ width=”565″>

Ravintola Huvilassa on lauaintain brunssin lisäksi tarjolla iltaisin A’la Carte lista ja arkisin lounasta. Baarista ja kesällä terassilta saa herkullisen kuuloisia pitaleipiä.

height=”1108″ width=”624″>

Runsaan alkupalapöydän suosikeiksi nuosivat sahramilla maustettu perunasalaatti, punajuuret vuohenjuustolla ja härkäpastrami. Kaikilla taisi alkupalalautanen olla jo niin täynnä, että pääruoalle jäi vain hiukan tilaa.

height=”1195″ width=”673″>

height=”1178″ width=”664″>

Pääruoista olimme kaikki erityisen ihastuneita ylikypsään jogurtilla ja korianterilla maustettuun lampaaseen. Kikhernepaistos oli myös erittäin maukasta. Totesimme kaikki, että olisi pitänyt jättää enemmän tilaa pääruoille. Seuraavalla kerralla siis hiukan viisaampia.

height=”1215″ width=”684″>

Tunnelma ja ruoka olivat niin miellyttäviä, seurasta puhumattakaan, että poistuimme viimeisten joukossa juuri ennen brunssin päättymistä. Kokemuksen perusteella voin lämpimästi suositella Huvilan brunssia. Suosittelen pöytävarausta, sillä ravintola oli täynnä.

Päätimme ystävieni kanssa, että tänne on ehdottomasti palattava testaamaan myös A’la Carte lista. Torstai iltaisin on ollut tarjolla myös musiikin ja ruoan iltoja, ranskalaisen musiikin ja ruoan ilta olisi 18.12. Ihanaa, että tälläinen ravintola löytyy lyhyen kävelymatkan päästä kotoa!

height=”1235″ width=”696″>

Jälkiruokapöydän herkkuja.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *