Blinit – Joulukalenterin 21 luukku

Joulukalenterin 21. luukusta paljastuu herkulliset blinit. Blinejä on lapsuudestani asti tehty aina Krapihovin reseptillä ja samalla reseptiä käytetään myös meidän perheessä. Blinit sopivat erinomaisesti juhlistamaan joulua tai uutta vuotta.

Kala- ja äyriäisallergian takia meidän perheen blinien lisukkeet eroavat aikalailla perinteisistä. Blinien kera nautimme usein sienisalaattia, savuporomoussea, venäläisiä suolakurkkuja, hunajaa, smetanaa ja hienonnettua punasipulia.

Porkkala sopii myös erinomaisesti blinien kanssa tarjotavaksi ja niin myös porkkalan tapaan valmistettu punajuuri.

Krapihovin blinireseptin löydät linkistä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *