Banaanijäätelö

Banaanijäätelön valmistusta piti kokeilla jo kesällä, mutta se vaan jäi. Kävimme mieheni kanssa molemmat samana päivänä kaupassa tietämättä, että toinen oli myös käynyt kaupassa. Tämän seurauksena keittiön pöydälle muodostui banaanivuori. Oivallinen ajankohta siis kokeilla banaanijäätelön valmistusta!

Lapset auttoivat mielellään banaanijäätelön valmistuksessa. Banaanien pilkkominen sujui lapsilta vikkelästi kun tiesivät saavansa pian jäätelöä. Banaanijäätelön valmistus sujui käden käänteessä. Vaikeinta oli odottaa neljä tuntia banaanien jäätymistä. Päivän aikana kuulin lukemattomia kertoja kysymyksen koska jäätelö on valmista…

Hyvää kannatti odottaa sillä banaanijäätelö oli herkullista! Tällä kertaa maustoimme jäätelön kaakaolla. Saa nähdä mitä kokeilemme seuraavalla kerralla.

Banaanijäätelö

Ainekset

6 kpl
banaania
½ dl
kookoskermaa
1 rkl
hunajaa
2 rkl
kaakaojauhetta (esim. van houten)
Muut ainesosat

Tee näin:

Kuori banaanit ja kuutioi pieneksi kuutioiksi. Laita banaanikuutiot suureen uunivuokaan ja nosta vuoka pakkaseen. Pakasta banaaneja vähintään 4 tuntia.

Laita jäiset banaanikuutiot tehosekoittimeen ja mittaa joukkoon myös muut ainekset. Surauta ainekset banaanijäätelöksi. Tarjoa heti.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *