Tulevat kurssit

Ihanaakin ihanammat ensimmäiset macaron-kurssit on nyt pidetty. Kiitos kaikille kurssilaisille. Nyt nokka kohti uusia mahtavia kursseja – ja tässä ne tulee! Ei malteta Katrin kanssa odottaa!
SUNNUNTAI 4.12 ÖVERIKAKKUKURSSI

Tule opettelemaan herkullisten talvisten överikakkujen salat kurssille. Koristelemme kurssilla upeat kakut käyttäen kreemejä, ganacheja ja upeita koristeita (valmistamme myös sokerimassakoristeita). Pääsette kokeilemaan sokeripitsin valmistusta ja kiinnittämistä kakkuun, sekä erilaisten valuvien kuorrutteiden kuten ganache ja kinuski valmistusta. Kurssi kestää noin neljä tuntia 12-16 ja sisältää kevyttä syötävää sekä kaikki ohjeet. Kurssille tulee tuoda mukanaan oma täytetty kakkupohja, joka kuorrutetaan ja koristellaan kurssilla. Jos kakun teko itse ei luonnistu, on sen teettäminen meillä neuvoteltavissa erillistä korvausta vastaan. Kurssilla valmistetut tuotteet saa viedä mukanaan. Kurssia tunnelmoittaa glögi ja ihanat joululaulut <3
Kurssin hinta on 75€

Yhteistyössä Dansukker & Annin Uunissa

SUNNUNTAI 8.1.2017 MACARONKURSSI

Kurssilla opit sekä macaron-kuorien että täytteiden teon, sekä hyödyllisiä vinkkejä värjäämisestä ja maustamisesta. Kurssit kestävät n. 4 tuntia (12-16) ja kurssin aikana tarjotaan kevyttä syötävää ja juotavaa. Kurssilta lähdet sekä reseptit että taidot kourassa, sekä tietenkin kurssilla tehtyjä macaronseja rikkaampana. Ja kurssille voi tulla ihan vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin leipurit – tarkoituksena on oppia uutta!
Kurssin hinta on 55€


Kurssit pidetään jälleen Helsingin Pakilassa, Hellapoliisin tiloissa!
Varaa paikkasi meilitse, leivontakurssit@gmail.com, ja ole nopea 😉


Ja jos teillä on ideoita tai toiveita kurssien suhteen, nekin otamme vastaan mielellämme. Jos kiinnostuneita löytyy tarpeeksi, pidämme myös tammikuussa macaron-kurssin!
-Dr.Sugar-
Kommentit (2)
  1. Moi! Olisi tosi kiva,jos kursseja pidettäisiin muuallakin kuin Helsingissä☺. Itse asun Turussa,eikä ole usein mahdollista lähteä Helsinkiin, vaikka kovin haluaisinkin. Olisin kyllä kiinnostunut esim. macaron-kursseista😊😊

    1. Jos vaan tiloja löytyy niin toki sinnekin suunnille mielellämme tultaisiin 😊👏

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *