Snowman pops

Moi! Ja rauhallista itsenäisyyspäivää! 🙂
Tämän päivän ja tottakai lähestyvän joulun kunniaksi teimme suloisia lumiukko popseja, joita on helppo kaikkien valmistaa vaikkapa joululahjoiksi tai ihan muuten vaan! 🙂
Ohje;
200g dominokeksejä (tai muita saman mallisia)
n. 250g valkosuklaata (vaikkapa kaksi pandan valkosuklaalevyä)
Koristeluun oranssia ja mustaa sokerimassaa/marsipaania/pikeeriä
+ jäätelö/tikkaritikkuja
1. Työnnä tikut keksien väliin ja anna keksien tikkuineen olla hetki pakkasessa. Tällä aikaa muotoile oranssista massasta porkkanan muotoiset nenät ja mustasta massasta pyöreät silmät ja suut.
2. Sulata valkosuklaa. Dippaa keksit suklaassa ja naputtele ylimääräinen suklaa pois. Aseta popsit muoviselle alustalle (esim leikkuulauta) tai isolle lautaselle makaamaan vierekkäin ja laita koristeet paikoilleen. Popsit voi toki ”jähmettää” pystyasennossakin, mutta silloin valkosuklaan tulee antaa jähmettyä hieman ennen koristelua.
3. Laita muovialusta popseineen pakkaseen n. 10 minuutiksi. Tämän jälkeen ne ovat valmiita tarjoiltavaksi!
Vinkki! Huoneenlämmössä kestäviin popseihin valkosuklaa kannattaa temperoida (helppo tapa; sulata 150g suklaata ja sekoita siihen n.50-100g pilkottua huoneenlämpöistä suklaata) tai käyttää valmiiksi temperoituja Candy Melts tai Simply Melts nappeja.
Mukavaa itsenäisyyspäivän jatkoa! 🙂
Muistakaa katsoa Linnan Juhlat! 
-Dr.Sugar-
Kommentit (15)
  1. Hauskoja lumiukkoja, noita täytyy kyllä joskus kokeilla! 🙂

  2. Kakkumonsteri
    6.12.2012, 22:06

    Piparidominoista tulisi kyllä hyvä 😉 Itsekin ajattelin tehdä lumiukkopopseja jouluksi lapsille hieman monimutkaisemmalla reseptillä (kaksipalleroinen lumiukko), mutta jos kiirus iskee, niin taidanpa hyödyntää tätä. 😉

    1. Jep ehdottomasti kaksikerroksiset olisi mahtavia! Ylös minidomino ja alas normaali 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *