Slimepopparit

slimepopparit

slimepopparit

Lokakuu (eli spooky season!) on kovassa vauhdissa ja sehän tarkoittaa halloween-herkuttelua ja me aloitetaan se näillä ihanan karmivilla slimepoppareilla. Slimepopparit yhdistää ihanasti suolaista ja makeaa, eli poppareita ja vaahtokarkkia. Vaahtokarkkiseos sekoitetaan poppareiden joukkoon ja mukaan voi lisätä karkkeja, koristerakeita tai vaikkapa syötäviä karkkisilmiä tuomaan vähän lisää halloweenin tunnelmaa. Poppareiden värin ja maun voi myös päättää itse, sillä vaahtokarkkiseokseen on helppo sekoittaa muutama tippa makua tuovaa ainetta! Jos haluat kinuskisia poppareita, kokeile näitä.

slimepopparit

slimepopkornit

Sellainen helppo herkku halloween tunnelmaan pääsemiseksi. Meillä on tulossa muuten monta herkullista halloweenreseptiä tämän kuun puolella. On luvassa kakkua (teidän väri-ja makuehdotusten mukaisena!), jälkkäriä ja ehkäpä jotain suolaistakin! Pysytelkäähän kuulolla, ja tehkää vaikka odotellessa näitä poppareita. Ne on herkullisia.

Lisää halloweenherkkuja? Seuraa meitä instagramissa @drjinna

Slimepopparit

Ainekset

15 kpl
vaahtokarkkeja (esim.chamallows)
2 rkl
sokeria
2 rkl
voita
1 pss
popcornia
+
elintarvikeväriä, koristerakeita, karkkeja
10 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

1. Poksauta popparit ja kaada ne isoon kulhoon.
2. Sulata vaahtokarkit, sokeri ja voi yhteen. Halutessasi värjää seos elintarvikevärillä. Kaada poppareiden päälle ja sekoita nopeasti. Koristele vielä halutessasi koristerakeilla, tai vaikkapa karkkisilmillä. Herkuttele!
ruoka leivonta jalkiruoat naposteltavat
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *