Pistaasi bliss balls – Huoletonta Hyvää
Nyt kun suurimmalla osalla on taas työt ja koulut alkaneet, on hyvä muistutella teitä kivoilla välipalaideoilla. Ja niitähän löytyy paljon meidän Huoletonta Hyvää-kirjasta, mutta päätimme jakaa tänne blogiin yhden kirjan välipalasuosikeistamme! Ihanan pirteän värikkäät pistaasi bliss ballsit toimii kivoina pieninä välipaloina ja miksei myös pienenä makeana aterian jälkeen. Vaikka tämä resepti on luotu kauniin vihreille pistaasipähkinöille, luonnistuu samaisesta reseptistä tehdä muillakin pähkinöillä omaan makuun sopivat versiot!
Herkullista, helppoa ja huoletonta! Pistaasipallerot ovat myös kokonaan vegaanisia, gluteenittomia sekä ilman valkoista sokeria!
Ihanaa syksyistä viikkoa kaikille!
Pistaasi Bliss Balls
Ainekset (10 annosta)
- 1 dl
- cashew-tai macadamiapähkinöitä
- 1½ dl
- kuorittuja pistaasipähkinöitä
- 12
- kivetöntä taatelia (esim.medjool)
- 100 g
- raaka-tai tummaa suklaata
Tee näin:
- Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen (suklaata lukuun ottamatta) tai monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi.
2. Muodosta massasta palloja ja nosta ne lautaselle. Voit antaa pallojen hetken aikaa jähmettyä viileässä tai vaikkapa rasiassa seuraavaan päivään.
3. Dippaa jähmettyneiden pallojen toinen puoli sulassa raakasuklaassa ja anna jähmettyä. Voit halutessasi koristella suklaan rouhitulla pistaasilla.
Bliss ballsit säilyvät jääkaapissa tiiviiseen rasiaan pakattuna noin viikon ajan.
Oi, oi miten herkullisen näköisiä palleroita ja voi pistaasi sentään! Pistaasit ovat mielestäni pähkinöiden kuninkaita, näitä on tehtävä pian.
Niin kauniit kuvatkin <3.
Kiitos! Suosittelemme! <3
So bliss! Ihanan näköiset pallerot.
Kiitos! 🙂