Joulukalenteri luukku 2. – Helppo ja nopea piparifudge
Blogistamme löytyy suklainen versio piparifudgeen, mutta tällä kertaa tahdoimme kokeilla valkosuklaista versiota ja täytyy sanoa, että tykkäämme tästä jopa enemmän. Vaikkakin suklaan ja piparinkin yhdistelmä on mahtava.
Vaalea piparifudge ohje;
1 purkki kinuskiksi keitettyä kondensoitua maitoa
5 dl valkosuklaata, rouhittuna
150 g piparia, rouhittuna
1. Vuoraa noin 20x20cm vuoka foliolla tai leivinpaperilla.
2. Sulata valkosuklaa miedolla lämmöllä mikrossa, aina n.10 sekunnin välein lusikalla sekoittaen.
3. Kun suklaa on sulaa, lisää joukkoon kondensoitu maito ja lämmitä niitä vielä yhdessä mikrossa välillä sekoittaen.
4. Lisää joukkoon rouhittu pipari ja kaada vuokaan. Tasoita lusikalla ja murskaa vielä piparia pinnalle.
5. Anna jähmettyä jääkaapissa n. 2-3 tuntia (tai yön yli) ja leikkaa varovaisesti veitsellä sopiviin paloihin.
6. Pakkaa ja anna lahjaksi! Säilyy kylmässä säilytettynä hyvänä viikon verran.
Huomenna taas palataan uuden luukun ja reseptin kera! Mukavaa lauantaita kaikille! <3
-Dr.Sugar-
Oi miten ihania, laitoin reseptin talteen! ♥
Kiitos! Nämä olivat herkullisia! 😊
Ihana ku tielläkin on taas kalenteri <3
Joo, yritetään pitää tämä traditio elossa! 😉