Joulukalenteri luukku 13. – Kettukarkki joulutortut
Nyt seuraa shokeeraava paljastus… me inhoamme kettukarkkeja 
Ja silti, vihreistä kuulista (mistä emme myöskään tykkää…) inspiroituneena päätimme laittaa hihat heilumaan ja luoda joulutortut kettukarkit keskellä! Ja tiedättekö mitä? Ei ollut hassumpia!
Joten mikäli kettukarkit kuuluu juuri sinun lempparikarkkeihisi, kokeile näitä 
Kettukarkki joulutortut ohje;
Torttutaikinalevyjä
Kettukarkkeja
(kananmuna)
1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Leikkaa ja taittele torttutaikina haluaamaasi muotoon pellille.
2. Leikkaa kettukarkit puoliksi ja aseta taitellulle taikinapalalle 2-4 puolikasta karkkia.
3. Voitele halutessasi tortut ja paista uunissa n. 10-15 minuuttia, uunin tehosta riippuen!
Kettukarkkitortut on parhaita syötynä lämpiminä, jäähtyessään kettukarkkikeskiö kovenee jonkin verran
Valmiisiin torttuihin muodostui hauska “ikkuna” (tai tanskan lippu..
)
jos haluat välttää tämän, voit yrittää muodostaa kettukarkeista pallon pehmittämällä niitä käsissä tai leikata valkoisen kerroksen karkkien päältä pois 
-Dr.Sugar-
Varmaan ihania! Muut meidän perheessä ei oo kauheen innostuneita noille eikä nutella-joulutortuille…
Toimi ehdottomasti paremmin kuin karkit pelkilteen!