Jäätelösynttärit + blogi 8 vuotta!

Kaupallinen yhteistyö: Valio

Maaliskuu on meillä aina juhlakuukausi, sillä kuukauteen mahtuu hääpäivämme sekä minun että blogin synttärit (Dr.Sugar 8-wee! Whaaat!!)! Viime viikolla siis juhlittiin kaksin verroin mitä parhaimman herkun parissa, eli jäätelön! Pidimme instagramissa (@drjinna) pienen kyselytuokion pari viikkoa takaperin, ja meiltä kysyttiin suosikkiherkkuamme, ja sehän on tottakai jäätelö. Jätskillä tulee herkuteltua ihan ympäri vuoden! Herkutteletteko te enemmän jädellä kesäisin vai talvisin? Meidän jäätelöhimoon ei nimittäin pahimmatkaan pakkasasteet puutu, vaan jäätelöä on saatava juuri silloin kun sitä tekee mieli!

Saimme synttäreiden kunniaksi Valiolta pakastimen täydeltä jädeä, ja löytyihän Valio Jäätelöfabriikin jädejä pari purkkia pakkasesta jo entuudestaan! Maisteluun päätyi siis pari omaa suosikkia sekä neljä uutuutta! Spoilers! Uusia suosikkeja löytyi heti! 😉

Uutuusmakuja ovat siis: Omena-kaurapiirakka, Passion-kookos (Jonnan uusi suosikki!), Lemon curd sekä minun suosikkini, Unelmasuklaa! Vanhoista mauista jätskitastingiin valikoimme supervaniljan, salmiakki-chilin ja kreisikinuskin!

Itse juhlien koristelun pidimme simppelinä ja haimme vaan ilmapalloja ja kukkia luomaan tunnelmaa, sillä onhan nämä purkit kauniita kuin karkki ja koriste jo itsessään! Karkista puheenollen, oletteko nähnyt kuvia (tai mahdollisesti jo yöpyneet siellä) Valion ja Klaus K:n upeasta Sweet Suite jäätelösviitistä? Pääsin tutustumaan siihen pari viikkoa takaperin ja vitsit miten suloinen! Vaaleanpunainen sviitti missä on pakastin täynnä jädeä! Voiko parempaa olla?

Kiitos vielä kerran Valiolle jätskeistä! Pakkanen tyhjeni juhlien tiimoilta merkittävästi, mutta kyllä siellä edelleen on herkuteltavaa! <3

Löytyykö teiltä suosikkimakua Valio jäätelöfabriikin mauista? Entäpä mitä uutuutta haluaisit maistaa eniten? (psst! ne muuten löytyy jo kaupoista!)

ruoka jalkiruoat jaatelo
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *