Iloista pääsiäistä + lehtivinkki

*sisältää mainoslinkkejä

Iloista pääsiäistä kaikille meiltä ja karvakavereiltamme Milalta ja Lunalta 🙂 me ulkoiltiin tänään aurinkoisella talvisäällä Espoon jäillä ja Isossa Vasikkasaaressa! Ihan mahtava talvinen lauantai pääsiäisen kunniaksi! Vaikka talvinen sää olikin tänään erityisen ihana, kevät on jo meillä vahvasti mielessä! Haimme viime viikolla sisälle koivunoksia, jotka vihertävät jo kauniisti!

Kevätvinkkinä muuten itsensä tai toisten hemmotteluun (tai vaikkapa äitienpäivälahjaksi!) A-lehdillä on vielä muutaman päivän mieletön lehtitarjous – parillakympillä saat valita yhden seitsemästä lehdestä kolahtamaan postiluukkuusi viiden kuukauden ajaksi. Ja tietty tarjoukseen kuuluu kivoja tilaajalahjoja – kuten IvanaHelsinki Muumi-laukku ja Herkulliset Piirakat-kirja (tai vaihtoehtoisesti voit pidentää tilaustasi).

Me luemme mielellämme lehtiä ja erityiseksi suosikeiksemme nostamme kaksi, nimittäin (ja tietysti!) Maku sekä Kotivinkki! Uusimman Maku-lehden sivuilta saatat muuten bongata meidät ja meidän mokapala-stoorimme! Ja vinkkinä Kotivinkkiä miettiville, jatkossa Kotivinkin Taikinaterapiaa-osiosta löydät meidän reseptejä! Kissojen lemppareita on lehdet ylipäätänsä – kaikki mikä rapisee toimii näille nelijalkaisille! Kurkkaa lehtitarjous tästä.

 

Mukavaa pääsiäistä kaikille!

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *