Helppo kinderkakku

helppo kinderkakku

kinderkakku

Tänään vihdoin blogissa tämä helppo kinderkakku. Tätä reseptiä meiltä on toivottu jo vuosia! Aina on ollut jotain muuta toteutettavaa, mutta tällä kertaa kirjasimme tämän heti ensimmäisenä toteutettavien listalle. Helppo kinderkakku valmistuu nopeasti ja vaivattomasti muutamista helpoista aineksista. Tarvitset vain keksejä ja voisulaa pohjaa varten, tuorejuustoa, vispikermaa, sokeria sekä tottakai kinder-suklaata! Liivatetta ei tähän kakkuun tarvita, sillä kinder hoitaa kakun jähmettämisen!

Kinderkakku on makeahko, joten lisääthän sokeria oman maun mukaan. Me laitoimme tähän vain kaksi ruokalusikallista tomusokeria ja rehellisesti sanottuna senkin vähäisen olisi voinut jättää pois, sillä kinder-suklaa makeuttaa kakkua jo tarpeeksi. Pohjaan käytimme kaapista löytyneitä vaaleita marie-keksejä, mutta melkein mitkä tahansa keksit oreoista kaurakekseihin sopisi tähän ihan yhtä hyvin. Kakkuun voisi myös leipoa browniepohjan, ja sellaisen löydät täältä. Lisää pääsiäiseen sopivia herkkuja löydät Sweet Food O´Mine-blogin puolelta, mihin Sari on taas loihtinut ihanuuksiaan!

helppo kinderkakku

kinderkakku

Ihana, herkullinen resepti. Kiitos kun toivotte meiltä reseptiikkaa. Se auttaa varsinkin silloin, kun inspiraatiota ei meinaa omasta tahosta löytyä! Kinderkakun jälkeen blogiin pitäisi ehtiä vielä kaksi pääsiäisreseptiä ennen h-hetkeä, mutta aivan 100% varmuudella emme voi sitä luvata, sillä täällä alkoi juuri 13 vuoden tauon jälkeen koulu! Joten kaikki aikataulut meni ihan uusiksi ja niihin kestää hetki totutella. Mutta, kuullaan pian!

Seuraathan meitä myös instagramin puolella @drjinna

Kinderkakku (liivatteeton)

Ainekset (12 annosta)

Pohja
175 g
keksejä (murskana)
75 g
voita (sulana)
Kindermassa
600 g
tuorejuustoa (notkistettuna)
3 dl
vispikermaa
2 rkl
tomusokeria
1 tl
vaniljauutetta
300 g
kinder-suklaata (munia tai patukoita)
+ pinnalle kinder-suklaita koristeeksi
5 h 20 min
{
AKTIIVINEN 20 min
PASSIIVINEN 5 h 00 min

Tee näin:

  1. Vuoraa 20-22 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja reunat reunakalvolla (tai leivinpaperilla). Siirrä sivuun.
  2. Yhdistä murskatut keksimurut ja voi, sekoita murumaiseksi seokseksi ja painele sitten vuoan pohjalle lusikkaa apuna käyttäen. Laita kylmään jähmettymään.
  3. Sulata kinderit lämmönkestävässä astiassa ja anna jäähtyä.
  4. Vispaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon notkistettu tuorejuusto, tomusokeri sekä vanilja. Sekoita huolella sekaisin. Muista kaapia nuolijalla kulhon reunat.
  5. Lisää viimeisenä joukkoon sula kinder-suklaa koko aika sekoittaen. Käy jälleen nuolijalla kulhon reunat läpi.
  6. Kaada tasainen juustokakkumassa valmisteltuun vuokaan. Taputtele kuohkeaa massaa “alaspäin” nuolijalla, jotta se asettuu tasaisesti vuokaan. Voit myös napauttaa vuokaa hellästi pöytään poistaaksesi ilmataskut.
  7. Siloita pinta ja laita kylmään jähmettymään neljäksi-viideksi tunniksi. Jos haluat mahdollisimman tasaiset reunat, voit käyttää kakun pakkasen kautta, jolloin reunakalvo lähtee kauniisti irti.
  8. Irrota valmis kakku vuoasta, koristele ja tarjoile.

Huom! Kakun voi valmistaa valmiiksi pakkaseen. Peitä se silloin kelmulla. Kakku säilyy pakkasessa hyvänä parikin viikkoa. Sen voi sulattaa jääkaapin kautta.

ruoka leivonta kakut paasiainen
Kommentit (2)
  1. Oi miten kaunis ja taatusti herkullinen kakku 😛

    Minäkin tein eilen viikonloppua varten samantyylisen kakun pakkaseen odottamaan.

    1. Kiitos Sari <3 tälläiset on ihanan helppoja ja nopeita valmistaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *