18.Luukku – Sokerikuorinta

18.luukku, jouluaatto lähestyy. Ja tämä (ei syötäväksi tarkoitettu, vaikkakin sen voisi syödä…) resepti on kaikille teille, joilla on vielä lahjoja hankkimatta. Tämä naurettavan helppo sokerikuorinta sopii vartalolle, huulille sekä kasvoille ja on ihanan muunneltavissa saajalle sopivaksi! Koska se sisältää kookosöljyä, iho pysyy pehmeänä kuorinnan jälkeenkin!

Tarvitset;
– sokeria
– kookosöljyä
(- aromia)
(-väriainetta)
– purkkeja
1. Puhdista ja kuivaa purkit huolella.
2. Valmista sokerista ja kookosöljystä “tahna”. Seos saa olla paksua ja sokerikiteiden kuuluu tuntua scrubin seasta. Sokerin ja kookosöljyn suhteen voit päättää itse, löysempi on hellävaraisempaa kun taas puolestaa karkeampi toimii paremmin juuri esimerkiksi huulien kuorintaan.
3. Lisää aromi ja väriaine. Meidän scrubimme tuoksuna toimii bubblegum! Väriainetta kannattaa lisätä varovaisesti, ettei seoksesta tule liian voimakkaan värinen. Sen ei kuulu värjätä ihoa 😉
4. Purkita scrub! Ja anna lahjaksi. Scrubit säilyy määrittelemättömän ajan (ainakin reilusti yli kuukauden!) ja pilaantumisen huomaa kyllä tuoksusta.

VINKKI! Scrubeihin voi hienonsokerin sijasta käyttää ruskeaa sokeria, kahvipuruja tai jopa suolaa 🙂

Nam.. kuka sanoi ettei valkoisesta sokerista saa mitään hyvää 😉
-Dr.Sugar-
Kommentit (10)
 1. minkälaisia aromeja voisi käyttää?
  Itsellä löytyy appelsiiniaromia.

  1. Melkein minkälaisia vaan. Itse käytin elintarvikearomeja, sillä niitä löytyi kaapista 😊

  2. Dr.Sugar/Jonna
   28.12.2016, 18:14

   Ihania tuli 🙂

 2. tein just yhen purkillisen tätä, käytin ruskeeta ja valkoista sokeria, kookosöljyä ja kaakaojauhetta, koska ei ollut väriaineita tai tuoksuaineita käytössä. Kivan näköstä ja tuoksuista tuli! 🙂

  1. Oi, kuulostaa herkulliselta! 😋

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *