Yhteensattumia

Mulle on nyt viime aikoina tapahtunut ihan ihmeellisiä pieniä yhteensattumia. Kun ajattelen jotain, asia toteutuu jotenkin tai tulee esille jossain yhteydessä tms. Tiedätte varmaan tunteen.

Eilen siivosin makuuhuonetta ja mietin että sielä yksi viherkasvi on tosi ruma, et pitäisikö heittää pois. En heittänyt kuitenkaan. Siivosin ja puunasin ja järjestelin tavaroita. Tuo ylläoleva hylly on sen kukan alla ja siihen laitoin sellaisen avonaisen korin jossa on hirveästi koruja, kynsilakkoja, hiuspompuloita ym pikkusälää.

 Tänään sitten meidän ihana rakas Eppu-kissa, innostui leikeissään, hyppäsi tuolle tasolle ja nappasi kiinni kukasta. ”Räts” kukka lattialle ja kaikkialla multaa, myös kaikki se ihana pikkusälä siinä korissa, ihan täynnä multaa, jee…
Se siitä eilisestä siivoamisesta. Taas kerran totesin että siivoaminen on aivan turhaa meillä.:D ja pitäisi vissiin tehdä heti niin kuin suunnittelee
Nyt ei ole kukkaa enää, mutta pääsin siivoamaan uudestaan ja se meidän Eppu, se lensi pihalle!

-Henna-

Ps. Ei hätää, ei Eppu sielä ulkona kauaa joutunut olemaan, ei tarvitse soittaa poliisia että nyt sielä Korsossa palellutetaan kissojakin.;)

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Joo, kissojen kanssa kyllä sattuu kaikenlaista. Huvitti vaan tuo "pihalle heittäminen" kommentti kun meidän kissat(ja varmaan kaikkien…) on niin sikalaiskoja pakkasella, pyytävät kyllä ulos, mutta joko päättävät jo ovella hetken (kun itse jo kyselee varpaat jäässä että menetkö vai etkö…)pällisteltyään etteivät sittenkään mene tai sitten menevät mutta sinkoavat välittömästi toisesta ovesta sisään kun parin minuutin päästä päästää eri ovesta toista kissaa/koiraa/lasta/roskapussia pihalle =)))

 2. 3

  sanoo

  Anonyymi1: Haha, kuulostaa niiiin tutulta!:D Tai sitten jos ovat ulkona niin meillä kissat ajaa toisiaan pihalla takaa niin että lumi vaan pöllyää!Tulee ainakin lämmin!
  Nämä tyypit käy nyt ulkona vaan pissillä oikeastaan, ja sitten sitä energiaa kulutetaan sisällä just näillä typerillä tempauksilla ja mä saan olla helisemässä ja siivoamassa koko ajan…

  Anonyymi2: Jep.:D

 3. 5

  sanoo

  Juuri äsken meiän pikkukisu Rasmus kaatoi yhen kukan ja mullat oli uudella matolla, hmh!
  Laitoin nyt sen kukan kirjahyllyn päälle…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *