Blogit
Koti asemalla

Yhteensattumia

Mulle on nyt viime aikoina tapahtunut ihan ihmeellisiä pieniä yhteensattumia. Kun ajattelen jotain, asia toteutuu jotenkin tai tulee esille jossain yhteydessä tms. Tiedätte varmaan tunteen.

Eilen siivosin makuuhuonetta ja mietin että sielä yksi viherkasvi on tosi ruma, et pitäisikö heittää pois. En heittänyt kuitenkaan. Siivosin ja puunasin ja järjestelin tavaroita. Tuo ylläoleva hylly on sen kukan alla ja siihen laitoin sellaisen avonaisen korin jossa on hirveästi koruja, kynsilakkoja, hiuspompuloita ym pikkusälää.

 Tänään sitten meidän ihana rakas Eppu-kissa, innostui leikeissään, hyppäsi tuolle tasolle ja nappasi kiinni kukasta. ”Räts” kukka lattialle ja kaikkialla multaa, myös kaikki se ihana pikkusälä siinä korissa, ihan täynnä multaa, jee…
Se siitä eilisestä siivoamisesta. Taas kerran totesin että siivoaminen on aivan turhaa meillä.:D ja pitäisi vissiin tehdä heti niin kuin suunnittelee
Nyt ei ole kukkaa enää, mutta pääsin siivoamaan uudestaan ja se meidän Eppu, se lensi pihalle!

-Henna-

Ps. Ei hätää, ei Eppu sielä ulkona kauaa joutunut olemaan, ei tarvitse soittaa poliisia että nyt sielä Korsossa palellutetaan kissojakin.;)

Kommentit (6)

  1. hennaasemalta

    Kiitos Ninni!:D

    Sesse: Auts…Kai se oli vielä valkoinen matto, ja joku tosi karvainen tms…?:/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *