Voittajafiilis

Nyt mua saa kehua hyvästä työstä!:)
Monen, monen rasittavan rapsuttelu- ja hiomis-työtunnin jälkeen, pääsin VIHDOIN maalaamaan tuon lastenhuoneen lattian.
Ai että mä olen niin iloinen ja tyytyväinen!
Mä olen enemmän kuin tyytyväinen tuohon väriin, Uulan Kaakaoon, mä olen tyytyväinen tuohon itse Uulan puulattiamaaliin, mä olen niin tyytyväinen että jaksoin ne miljoonat tunnit rapsuttaa tuon lattian tasaiseksi. Rankkaa, mutta kannatti.
Mä olen yleensä hätähousu ja oikaisen kaikessa mahdollisessa. Nyt en sitä tehnyt, vaan tunnollisesti rapsutin koko lattian vaikka välillä tekikin mieli heittää hanskat tiskiin. Opin siis jotain uutta myös.
Mä olen niin ylpeä että kunnostin tämän lattian melkein kokonaan yksin. Mä en olisi ikinä uskonut että jaksan ja pystyn ja varsinkaan osaan!
Tuo väri sopii niin hyvin tapetteihin, se tulee sopimaan myös ainakin keittiön tapetteihin myös, se sopii tähän taloon, ainakin mun mielestä, ja se sopii ovien ja ikkunanpielien, sekä listojen väriin. 
Mä olen pitkään haaveillut vanhoista, maalatuista puulattioista, ja nyt mulla on ainakin yhdessä huoneessa sellainen.:D 

Vähän harmittaa että keskelle lattiaa jäi kaikesta huolimatta tosi epätasainen kohta. Jostain huonekalusta tms tullutta koloa. Sinänsä mua ei sellainen rouheus lattiassa haittaa, ihan tasaistahan me ei haluttukaan. Lastenhuoneessa tämä ei vaan ole kovin hyvä… No, ehkä toinen kerros maalia auttaa vähän. Sitäpaitsi tuohon tulee iso matto päälle.

Tuossa vielä kuva lattiasta ennen maalia, lattia oli väriltään niin epätasainen ettei kaikkea lattian epätasaisuutta näin yleisesti huomannut.

No, ei se mitään, kiva tästä tulee!:)

Lisää maalia lattiaan ja seuraavaksi paneelit ja sähköt ja se onkin sitten  melkein siinä!:)

Keittiö edistyy edelleen huolestuttavan hitaasti…Mies ei jaksa kerralla kauaa kattoa rapsuttaa, kädet väsyy, ja mä en uskalla keikkua niin korkealla… Saa nähdä koska katto päästään maalaamaan, mutta silloin vasta onkin voittajafiilis!:)

Mitäs tykkäätte?:)

-Henna-

Ps. Kun kuvia katsoo, tuonne lastenhuoneeseen ei tosiaan sopisi valkoinen paneeli, vaan kyllä sen pitää olla se vihreä. Eli vihreän maalin osto onkin seuraavana edessä.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Onnea mahtavasta suorituksesta!! Väri on oikein hieno ja sopii hyvin tuonne, minusta muutenkin tuo väri sopii vanhaan taloon.

  Aloin tässä miettiä, että mä taidan olla just sellanen oikaisijatyyppi.. jos tuon meidän puulattian joskus maalaan niin todennäköisesti suoraan vanhan lakan päälle vaan.. Yläkerran lattian maalasin joku vuosi sitten ja se hiottiin hiukan vaan rikki ja ei kun väriä päälle.

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Sivullisena heittäisin että paneeli voisi olla keltainen. Vaikka tapetissa vihreää, pääasiallinen sävy kuitenkin keltainen.

 3. 5

  sanoo

  Outi: Kiitos!:)

  Heli: Joo mä oon just sellainen. Huonekalujakin kun maalaan niin en pahemmin jaksa mitään hioa ensin… Muutenkin kaikki teen aina "vähän sinnepäin" otteella. Mutta kun lattia on aika kovassa kulutuksessa ja joka tapauksessa piti tehdä iso työ, niin tein sit kunnolla.:)

  MonenÄiti: Kiitos!:)

  Anonyymi: Itseasiaa pääasiallinen sävy on oranssi.:D Mut ei, en kyllä lämpeä yhtään keltaisille paneeleille…valitan.:) enkä kyllä oranssillekaan. Koen että vihreä sopii paremmin tähän taloon ja kaikkeen tuohon muuhun värimaailmaan. Keltaista saattaa tulla pojan huoneeseen, tuohon viereiseen huoneeseen aika paljon, niin senkin takia se olisi tässä liikaa…

 4. 6

  sanoo

  Ihan mielettömän syötävän magee!!! Onnea ensimmäisestä isosta projektista…siitä se lähtee. Tai no oothan sä jo vaikka mitä väkertänyt mut tää kuiteski aika iso juttu. Ja toi ahkeruus 🙂

 5. 7

  sanoo

  Onnittelen :)))

  Nostan hattuani tosi korkealle : sille sitkeydelle ja ahkeruudelle, jolla viette taloprojektianne eteenpäin.

  NO PAIN,NO GAIN!!

  Talostanne tulee ihana.

 6. 8

  sanoo

  Niin ehkäpä keltaisilla/oranseilla paneeleilla tulis vähän tunkkainen, liian paljon lämpimiä sävyjä pienessä tilassa? Vihreä varmasti raikastaa ja korostaa tapetin vihreitä kuvioita kivasti:) Toisessa kuvassa onkin vähän vihertävää/harmaata paneelia tms. ja sen perusteella arvioiden vihreä paneeli on varmasti sopii tuohon.

 7. 9

  sanoo

  Niina: Eikö?:) Tykkään kyllä tosi paljon tosta.:)

  Vila-täti: Kiitos!:) Pakko jaksaa kun tähän lähdettiin.:D Nämä pienet/isot onnistumiset auttaa jaksamaan.:) ja kaikki haaveet valmiista talosta.:)

  Kirsi: Niin, mä olen samaa mieltä. ja totta, tuolla on ollut, niin kuin muuallakin talossa on, vihreää matalaa paneelia mikä on ihan kivan värinen, sopii tänne vaikkei alkuperäinen varmasti olekaan. Taitaa olla muuten aika sama väri kuin se Purjo. Ainakin tässä sohvan takana on sitä paneelia ja se on sellainen harmaan vihreä niin kuin se Purjo-sävy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *