Voittajafiilis

Nyt mua saa kehua hyvästä työstä!:)
Monen, monen rasittavan rapsuttelu- ja hiomis-työtunnin jälkeen, pääsin VIHDOIN maalaamaan tuon lastenhuoneen lattian.
Ai että mä olen niin iloinen ja tyytyväinen!
Mä olen enemmän kuin tyytyväinen tuohon väriin, Uulan Kaakaoon, mä olen tyytyväinen tuohon itse Uulan puulattiamaaliin, mä olen niin tyytyväinen että jaksoin ne miljoonat tunnit rapsuttaa tuon lattian tasaiseksi. Rankkaa, mutta kannatti.
Mä olen yleensä hätähousu ja oikaisen kaikessa mahdollisessa. Nyt en sitä tehnyt, vaan tunnollisesti rapsutin koko lattian vaikka välillä tekikin mieli heittää hanskat tiskiin. Opin siis jotain uutta myös.
Mä olen niin ylpeä että kunnostin tämän lattian melkein kokonaan yksin. Mä en olisi ikinä uskonut että jaksan ja pystyn ja varsinkaan osaan!
Tuo väri sopii niin hyvin tapetteihin, se tulee sopimaan myös ainakin keittiön tapetteihin myös, se sopii tähän taloon, ainakin mun mielestä, ja se sopii ovien ja ikkunanpielien, sekä listojen väriin. 
Mä olen pitkään haaveillut vanhoista, maalatuista puulattioista, ja nyt mulla on ainakin yhdessä huoneessa sellainen.:D 

Vähän harmittaa että keskelle lattiaa jäi kaikesta huolimatta tosi epätasainen kohta. Jostain huonekalusta tms tullutta koloa. Sinänsä mua ei sellainen rouheus lattiassa haittaa, ihan tasaistahan me ei haluttukaan. Lastenhuoneessa tämä ei vaan ole kovin hyvä… No, ehkä toinen kerros maalia auttaa vähän. Sitäpaitsi tuohon tulee iso matto päälle.

Tuossa vielä kuva lattiasta ennen maalia, lattia oli väriltään niin epätasainen ettei kaikkea lattian epätasaisuutta näin yleisesti huomannut.

No, ei se mitään, kiva tästä tulee!:)

Lisää maalia lattiaan ja seuraavaksi paneelit ja sähköt ja se onkin sitten  melkein siinä!:)

Keittiö edistyy edelleen huolestuttavan hitaasti…Mies ei jaksa kerralla kauaa kattoa rapsuttaa, kädet väsyy, ja mä en uskalla keikkua niin korkealla… Saa nähdä koska katto päästään maalaamaan, mutta silloin vasta onkin voittajafiilis!:)

Mitäs tykkäätte?:)

-Henna-

Ps. Kun kuvia katsoo, tuonne lastenhuoneeseen ei tosiaan sopisi valkoinen paneeli, vaan kyllä sen pitää olla se vihreä. Eli vihreän maalin osto onkin seuraavana edessä.

Kommentit (9)
  1. Outi-Hyypiön elämää
    6.11.2011, 19:36

    HIENO! Todellakin voit taputella itseäsi selkään, upean työn olet tehnyt.

  2. Onnea mahtavasta suorituksesta!! Väri on oikein hieno ja sopii hyvin tuonne, minusta muutenkin tuo väri sopii vanhaan taloon.

    Aloin tässä miettiä, että mä taidan olla just sellanen oikaisijatyyppi.. jos tuon meidän puulattian joskus maalaan niin todennäköisesti suoraan vanhan lakan päälle vaan.. Yläkerran lattian maalasin joku vuosi sitten ja se hiottiin hiukan vaan rikki ja ei kun väriä päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *