Viikonloppu

Voi että näistä kuvista tulee tyhmän värisiä näin pimeällä…. No, sitä se on nyt. Onneksi täällä kameran tällä puolen näyttää kuitenkin mukavalta.:)

Meillä tosin koti kaipaisi jo kipeästi joulusiivousta. Yritän olla välittämättä siitä, pyyhin vain pahimmat murut pöydältä, sytytin monta kynttilää ja sammutin valot. Se riittää nyt oikein hyvin meille tänään. Paremmin kuin hyvin.

Tänään sain ostettua viimeiset joululahjat, nyt voinkin jo aloittaa melkein jouluun rauhoittumisen.
Ensi viikolla vaihdan tuttujen kanssa lahjat, toivottavasti ilman kiirettä, ehkä glögin äärellä. Siivoan sen verran mitä huvittaa, laitan jouluksi puhtaat lakanat, haen makuuhuoneeseen tulppaaneja ja kuusenkin haemme ehkä jo viikonloppuna.

Sade heti aamusta ei oikein tuo tunnelmaa, mutta yritän olla välittämättä siitä. Kuistille vein havuja ja sytytin sinnekin pari kynttilää. Mies nukkuu sohvalla ja on ihanan rauhallista.

Join muuten äsken todella hyvää joulukahvia joka syntyy näin:

Herkkua!

Mukavaa ja stressitöntä viikonloppua kaikille!:)

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  moikka!

  Kirjoitan nyt tähän…vaikka ei aiheeseen liitykään.

  Eli mikä sulla on tällä hetkellä työtilanne..onko paljon sijoituksia ollut?

  Pohdiskellaan täällä tulevaisuutta ja sitä, kuinka paljon tuo vastaanottoperhetoiminta työllistäisi..kun tuntuu hurjalta, että vain miehen tulot olisivat ne säännölliset ja varmat.

  Miten koet, onko sun mielestä töitä ollut riittämiin vai onko tauot lapsien välillä olleet liian pitkiä?

  Outi

 2. 2

  sanoo

  Outi: No sen tarkemmin en voi kertoa, mutta sanotaan näin että nyt olen kokenut tauot liian pitkiksi. Hirveä stressi kun olet viikkotolkulla ilman tuloja eikä tietoakaan koska työt alkaa taas…. Täytyy sanoa että erittäin iso varjopuoli työssä tuo…:/ Valitettavasti…

 3. 3

  sanoo

  Voi että. Ikävä kuulla, ettei töitä ole ollut tarpeeksi.

  Onko teillä sijoittava taho asuinkunta vai jokin lähikunnista?

  Meillä olisi nyt pride käyty ja hyväksytys hommaan saatu, mutta ton talouspuolen takia ollaan jääty vähän pähkäilemään. Ei ks. työllä rikastua tarvitse (eikä siitä kyllä vaaraa;) ) mutta kyllä sitä toimeen pitäisi tulla.

  Oletko itse tehnyt keikkatöitä jossain sijoituksien välissä?

 4. 4

  sanoo

  Outi: En uskalla täällä kyllä kertoa….:/ Keikkatyötä en pysty tekemään koska lapsi saattaa tulla tunnin päästä soitosta. Eli koko ajan pitää olla tunnin päässä kotoa kun odottaa seuraavaa….:/

  Voittehan kokeilla ja jos tuntuu että rahat ei riitä niin sitten jotain muuta?
  Ei tällä kyllä rikastu, varsinkaan työtuntien määrään nähden.

 5. 5

  sanoo

  Aa. Ok, eli olette päivystävänä perheenä. Vantaallehan ollaan nyt ottamassa sellasta kokeiluun..

  Meillä sossut kyllä puhuivat, että nyt olisi hirveän täyttä perheissä.

  Joo voihan sitä koittaa ja sit jos rahat ei riitä niin siirtyä muihin hommiin. Tuntuu vaan niin radikaalilta irtisanoa itsensä nykyisestä työstä 🙂

 6. 6

  sanoo

  No ei itseasiassa olla, mutta toki se lapsi voi silti tulla tunnin päästä soitosta. Tässä työssähän päivystää tavallaan kaikki koska sitä ei voi määrätä että "otan lapsen viikon päästä klo 12" koska se lapsi tulee silloin kun tarvetta on.

  Niin se on varmasti radikaalia, ja pelottavaakin. Mutta mä olen itse aina sitä mieltä että unelmiaan pitää yrittää tavoitella, vaikka mukana olisikin vähän riskiä.:)

  Jos haluat vielä asiasta jutella, niin laitatko jatkoviestit mun sähköpostiin? Sielä pystyn vapaammin kertomaan kuin täällä julkisesti.:) ja toki vastailen jos haluat vielä jotain kysyä, teillä kun on iso päätös tuo otatteko lapsia vai ette.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *