Blogit
Koti asemalla

Viikonloppu

Voi että näistä kuvista tulee tyhmän värisiä näin pimeällä…. No, sitä se on nyt. Onneksi täällä kameran tällä puolen näyttää kuitenkin mukavalta.:)

Meillä tosin koti kaipaisi jo kipeästi joulusiivousta. Yritän olla välittämättä siitä, pyyhin vain pahimmat murut pöydältä, sytytin monta kynttilää ja sammutin valot. Se riittää nyt oikein hyvin meille tänään. Paremmin kuin hyvin.

Tänään sain ostettua viimeiset joululahjat, nyt voinkin jo aloittaa melkein jouluun rauhoittumisen.
Ensi viikolla vaihdan tuttujen kanssa lahjat, toivottavasti ilman kiirettä, ehkä glögin äärellä. Siivoan sen verran mitä huvittaa, laitan jouluksi puhtaat lakanat, haen makuuhuoneeseen tulppaaneja ja kuusenkin haemme ehkä jo viikonloppuna.

Sade heti aamusta ei oikein tuo tunnelmaa, mutta yritän olla välittämättä siitä. Kuistille vein havuja ja sytytin sinnekin pari kynttilää. Mies nukkuu sohvalla ja on ihanan rauhallista.

Join muuten äsken todella hyvää joulukahvia joka syntyy näin:

Herkkua!

Mukavaa ja stressitöntä viikonloppua kaikille!:)

-Henna-

Kommentit (6)

  1. hennaasemalta

    No ei itseasiassa olla, mutta toki se lapsi voi silti tulla tunnin päästä soitosta. Tässä työssähän päivystää tavallaan kaikki koska sitä ei voi määrätä että "otan lapsen viikon päästä klo 12" koska se lapsi tulee silloin kun tarvetta on.

    Niin se on varmasti radikaalia, ja pelottavaakin. Mutta mä olen itse aina sitä mieltä että unelmiaan pitää yrittää tavoitella, vaikka mukana olisikin vähän riskiä.:)

    Jos haluat vielä asiasta jutella, niin laitatko jatkoviestit mun sähköpostiin? Sielä pystyn vapaammin kertomaan kuin täällä julkisesti.:) ja toki vastailen jos haluat vielä jotain kysyä, teillä kun on iso päätös tuo otatteko lapsia vai ette.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *