Väripläjäys! Mukana arvonta ja alekoodi

*Kaupallinen yhteistyö: Nappikauppa Polinka

Ihan pikkasen menee hermo näihin kaikenlaisiin laitteisiin… Toinen kone ei suostu tulostamaan mitä haluan, ja toinen jämähti nyt kokonaan… Mies aina sanoo että miten mä aina onnistunkin. Tulostaminen ym ei suju ikinä! Varsinkaan silloin jos olisi jotain tärkeää. No nyt jos vihdoin onnistuisin…

Nyt kuitenkin asiaan. Auringon ja alkavan kesän kunniaksi olohuoneeseen piti saada nyt oikein kunnon väripläjäys! Taisinkin vasta kirjoittaa siitä, miten kaipaan väriä taas kotiin. Sattuikin siis erittäin sopivasti, kun muhun otettiin yhteyttä Nappikauppa Polinkasta yhteistyön merkeissä, ja sain kankaat valita uusiin tyynyihin. Minähän selailin heti ihania Amy Butlerin kankaita, ja sieltä löytyi tosi kivoja värikkäitä kankaita.

Olen ennenkin tykännyt Amy Butlerista, mutta en ole nyt hetkeen nähnyt sitä oikein missään. Siinä on merkki jossa ei värejä säästellä ja kangas on laadukasta. Varsinkin tuo oikein värikäs kukallinen Tropicanna Coral on erityisesti mun suosikki. Toinen suosikki on sinipohjainen kukkakangas Natural beauty. Kolmanneksi valitsin rauhallisemman Cosmo weave-kankaan ja yksiväriset tyynyt mulla olikin jo ennestään. Nämä kaikki löytyi Amy Butlerin Bright heart-valikoimasta.

Nappikauppa Polinka on nettipuoti, joka myy tietty niitä nappeja sekä Amy Butlerin kankaiden lisäksi Tilda-tuotteita, Art Gallery Fabricsin kankaita jne. Mulle sähköposteihin vastaili todella kattavasti ja asiantuntevasti Nappikauppa Polinkan omistaja Orvokki. Keskusteltiin mm. siitä miten itsekin joskus hurahdin Tildaan tosi lujaa. Nykyään Tilda-tuotteita ei paljoa Suomesta saakaan. Polinkasta kuitenkin saa, ja Tildalla on kyllä edelleen mm. tosi nättejä kankaita.

Nyt Nappikauppa Polinka tarjoaa kaksi kivaa juttua teille lukijoille. Ensinnäkin voit osallistua arvontaan. Palkintona sinäkin saat kolmeen 50×50 cm kokoisiin tyynyihin valitsemasi kankaat. Eli ei tarvitse valita samoja kuin mulla, vaikka toki saat niinkin tehdä. Arvonta kestää la 7.5 klo 12 asti. Siihen voit osallistua kommentoimalla blogissa tai Facebookissa tähän postaukseen, kertomalla että mistä Nappikauppa Polinkan valikoiman kankaista itse pitäisit. Se valikoimahan siis löytyy täältä.

Lisäksi saat koodilla ASEMALLA -15% alennusta Nappikauppa Polinkan tilauksen loppusummasta. Tuo alennus on voimassa 22.5 asti.

Kovasti onnea arvontaan!

-Henna-

 

Kommentit
 1. 1

  Aidafoun sanoo

  Nuo Tildan kankaat ovat niin ihania!
  Valitsisin meidän tytölle Tildan Celia Dove White- kankaan. 🙂

 2. 2

  kirsi tenolahti sanoo

  Ihania kankaita ja ihana blogi sinulla.
  Kaunis kanggas oli tuo Tilda Summer Floral Green 🙂

 3. 3

  Hane sanoo

  Tilda Summer Flower Green, Violet Army Butler ja Alchemy Organic Queen Ann’s Butterflies Sapphire-kankaat houkuttelisi kovasti ompelemaan. Tosin tuolla on niin paljon valikoimaa että pyörryttää, mutta nämä pisti ensimmäisenä silmään tällaisella värihullulla.

 4. 5

  Miia sanoo

  Tildan Wildgarden Dark Blue on minun valintani! Siitä saisi aivan ihanat tyynyt olohuoneeseen.

 5. 6

  Kaisa sanoo

  Hmmmm voi mikä ihana valikoima. Sekä Art Galleryn kankaat että Amu Butlerin kankaat tuovat ilonväreitä tänne 🙂

 6. 7

  sanoo

  Aivan ihania kankaita! Täytyypä tutustua paremmalla ajalla ja ajan kanssa. Osallistun kuitenkin sitä hetkeä odotellassa arvontaan. Pikaisella vilkaisulla lemppareita oli ainakin nämä: SB Peacock Feathers Home Dec, SB Temple Tulips Emerald Home Dec, SB Temple Doors Grass.

 7. 12

  sanoo

  Tilda Floribunda Dove White, Tilda Sofia Light Green ja Amy Butlerin SB twilight peony amaranth ovat aivan ihania. <3

 8. 13

  Jenni sanoo

  Tuolla on niin paljon ihania kankaita, että todella vaikea valinta, mutta ainakin Cloud9 Vakosametti UP SO HIGH -kangasta haluaisin pojan huoneen tyynyyn

 9. 15

  Sisu sanoo

  Amu Butler:n Violette kankaat olivat kyllä aivan ihania. Niistä tulisi ihania tyynyjä ja sopisivat vallan ihanasti sisutukseeni.

 10. 17

  sanoo

  Mulla ei toimi tuo Polinkan nettisivu. Siinä välähtää kuva hetken aikaa sitten tulee tyhjä ruutu. Samoin käynyt aikasemmminkin..
  Osallistun arvontaa mielelläni ja kerron omat suosikkini, kunhan saisin sivun toimimaan 🙂 Tykkään Art Galleryn kankaista ja nää AB:tkin näyttää herkullisilta.

 11. 18

  sanoo

  Ehdottomasti kaikki amybutlerit, tildat ja artgalleryt ovat suosikkejani! Vauvan huoneen sisustus on työn alla parhaillaan, joten sitä sisustaisin kyseisillä kankailla. 🙂

 12. 21

  Emily sanoo

  Amy Butlerit oli kyllä ihania. Kukkakuvioiset ovat myös mieleeni. Mutta aivan ihania ja värikkäitä kankaita! Lempparini on varmaan tuo BH – Natural Beauty Grass 100% puuvillasatiini Amy Butler.

 13. 24

  nenna sanoo

  Voih, niin paljon ihania kankaita! Ihan iski valinnanvaikeus, mutta kolme suosikkiani ovat Amy Butlerin Cosmo Weave Papaya, Coco Bloom Plum ja Oh Deer Coral. Passaisivat niin mainiosti tuohon sohvalle!

 14. 25

  Anna sanoo

  Amy Butlerin kankaat, lähes kaikki niistä, on aivan ihania ja pirteitä.

 15. 26

  Marjis sanoo

  Voi apua, löysin vaikka kuinka monta ihanaa kangasta nopeallakin selailulla! Ihanimmat ehkä Trailing cherry, Blue sahara stars, Wind flowers stainless, Cutting garden mocha ja Memento burgundy.

 16. 27

  Sari sanoo

  Kylläpäs tuntui mahdottomalta tehtävältä valita 3 tyynyyn kankaat! 😀 valitsin BH – Cosmo Weave Citrine, SB Peacock Feathers ja SB Trailing Orchid Grass

 17. 28

  Milka sanoo

  Hiukan eksyilin tuonne ihanien kuosien maailmaan!
  Jokaisesta huoneesta puuttuu verhot uudessa kodissa. Tildan Summer Floral Green saliin, Tildan Audrey Dark Blue ruokasaliin ja Amyn Passion Lily Fern makkariin.

 18. 29

  Sari sanoo

  Tildan kankaat ovat aivan ihania. Suosikkini näistä Tilda Celia Light Blue.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *