Blogit
Koti asemalla

Väripläjäys! Mukana arvonta ja alekoodi

*Kaupallinen yhteistyö: Nappikauppa Polinka

Ihan pikkasen menee hermo näihin kaikenlaisiin laitteisiin… Toinen kone ei suostu tulostamaan mitä haluan, ja toinen jämähti nyt kokonaan… Mies aina sanoo että miten mä aina onnistunkin. Tulostaminen ym ei suju ikinä! Varsinkaan silloin jos olisi jotain tärkeää. No nyt jos vihdoin onnistuisin…

Nyt kuitenkin asiaan. Auringon ja alkavan kesän kunniaksi olohuoneeseen piti saada nyt oikein kunnon väripläjäys! Taisinkin vasta kirjoittaa siitä, miten kaipaan väriä taas kotiin. Sattuikin siis erittäin sopivasti, kun muhun otettiin yhteyttä Nappikauppa Polinkasta yhteistyön merkeissä, ja sain kankaat valita uusiin tyynyihin. Minähän selailin heti ihania Amy Butlerin kankaita, ja sieltä löytyi tosi kivoja värikkäitä kankaita.

Olen ennenkin tykännyt Amy Butlerista, mutta en ole nyt hetkeen nähnyt sitä oikein missään. Siinä on merkki jossa ei värejä säästellä ja kangas on laadukasta. Varsinkin tuo oikein värikäs kukallinen Tropicanna Coral on erityisesti mun suosikki. Toinen suosikki on sinipohjainen kukkakangas Natural beauty. Kolmanneksi valitsin rauhallisemman Cosmo weave-kankaan ja yksiväriset tyynyt mulla olikin jo ennestään. Nämä kaikki löytyi Amy Butlerin Bright heart-valikoimasta.

Nappikauppa Polinka on nettipuoti, joka myy tietty niitä nappeja sekä Amy Butlerin kankaiden lisäksi Tilda-tuotteita, Art Gallery Fabricsin kankaita jne. Mulle sähköposteihin vastaili todella kattavasti ja asiantuntevasti Nappikauppa Polinkan omistaja Orvokki. Keskusteltiin mm. siitä miten itsekin joskus hurahdin Tildaan tosi lujaa. Nykyään Tilda-tuotteita ei paljoa Suomesta saakaan. Polinkasta kuitenkin saa, ja Tildalla on kyllä edelleen mm. tosi nättejä kankaita.

Nyt Nappikauppa Polinka tarjoaa kaksi kivaa juttua teille lukijoille. Ensinnäkin voit osallistua arvontaan. Palkintona sinäkin saat kolmeen 50×50 cm kokoisiin tyynyihin valitsemasi kankaat. Eli ei tarvitse valita samoja kuin mulla, vaikka toki saat niinkin tehdä. Arvonta kestää la 7.5 klo 12 asti. Siihen voit osallistua kommentoimalla blogissa tai Facebookissa tähän postaukseen, kertomalla että mistä Nappikauppa Polinkan valikoiman kankaista itse pitäisit. Se valikoimahan siis löytyy täältä.

Lisäksi saat koodilla ASEMALLA -15% alennusta Nappikauppa Polinkan tilauksen loppusummasta. Tuo alennus on voimassa 22.5 asti.

Kovasti onnea arvontaan!

-Henna-

Kommentit (30)

 1. Marjis

  Voi apua, löysin vaikka kuinka monta ihanaa kangasta nopeallakin selailulla! Ihanimmat ehkä Trailing cherry, Blue sahara stars, Wind flowers stainless, Cutting garden mocha ja Memento burgundy.

 2. Sari

  Kylläpäs tuntui mahdottomalta tehtävältä valita 3 tyynyyn kankaat! 😀 valitsin BH – Cosmo Weave Citrine, SB Peacock Feathers ja SB Trailing Orchid Grass

 3. Milka

  Hiukan eksyilin tuonne ihanien kuosien maailmaan!
  Jokaisesta huoneesta puuttuu verhot uudessa kodissa. Tildan Summer Floral Green saliin, Tildan Audrey Dark Blue ruokasaliin ja Amyn Passion Lily Fern makkariin.

 4. Sari

  Tildan kankaat ovat aivan ihania. Suosikkini näistä Tilda Celia Light Blue.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *