Värikkäitä tuoleja

Sain ystävältäni pari puutuolia. Niiden ulkonäkö vähän muuttui eilen ja toissapäivänä.
Mulla on pitkään ollut haaveena että saisin ison valkoisen pöydän keittiöön ja sen ympärille erivärisiä, -mallisia ja -kokoisia tuoleja. Tässä talossa se onnistuu, joten toteutus alkoi jo, vaikkei keittiöstä ole vielä tietoakaan!:D
 Mun lemppari on tuo sininen, olen jotenkin niin tykästynyt siihen! Tuota sinistä tulee varmaan muuallekin talossa. Se on ihanan raikas ja pirteä. Liilasta pidän myös, tosin olisi ehkä vähän vaaleampi liila saanut olla…

 Mulla oli ennestään jo vaaleanpunainen tuoli meikkipöydän tuolina, sekin tulee ehkä keittiöön. Myös Mikillä on oma värikäs tuolinsa:

Keltainen. Ei ehkä täysin sovi nyt tuohon pastelliseen porukkaan, mutta koska mielessäni olevaan pöytään mahtuu 10 tuolia, ajattelin maalata vielä sitruunan keltaiseksi yhden, jolloin värit sopii ehkä enemmän yhteen.
Toisaalta ajattelin että muut tuolit tulisivat olemaan vähän neutraalimpeja, hyvin vaaleita, mutta kun mä aina innostun… Joten voipi olla että meidän keittiö on vielä kuin
värikäs karkki!:D

Toisaalta täytyy kyllä käyttää näitä samojakin värejä, ettei joka tuolille osta uutta maalia. En kuitenkaan halua että talossa on yhtään samanlaista tuolia, joten vaikka väri on sama, malli pitää olla eri.
Yritän kaikki tuolit hankkia käytettynä, eli jos jollain pk-seudulla makaa käyttämättömänä tällaisia, meille voi lahjoittaa!:D Pari näistä tuoleista voisi olla myös palleja, jotka olisivat pöydän päissä, ja toisen tuollaisen lasten korkeamman tuolin hankin myös vielä.

Sisustuslehtien valkoiset kodit ovat kauniita, mutta meillä on tällaista. Edellisessä kodissa väri oli seinillä, mutta vanhaan taloon se ei oikein sovi. Tänne tulee siis neutraalimmat seinät ja lattiat, mutta väriä muutoin.

Huvitti muuten kun yksi suosikkiblogeistani on villahonkasalo. Sielä Mallalla oli juuri melko samat värit käytössä maalaamisessa. Hänellä on ihana pastellinen koti joka esiteltiin myös uusimmassa Toivekoti-lehdessä. Hänelläkin on tuolit erivärisiä, mutta ainakin lehtijutun aikaan ne oli vähän neutraalimman sävyisiä.

Mä voisin tästä keittiö-aiheesta kirjoittaa iät ja ajat, mutta täytyy nyt piakkoin tehdä sellainen ”keittiösuunnitelmia”-postaus erikseen.

-Henna-

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Laitahan viestiä, meillä saattaisi olla pari tuolia jotka joutaisi! Ovat luultavasti kyllä tuota samaa Ikea-mallia, mitä noi kaksi saamaasi tuolia olivat. Mutta jos kelpaa, niin sellaisia löytyy!! Mun meili löytyy blogin etusivulta 🙂

 2. 2

  sanoo

  laitoin kommentin jo kerran, mutta hävisi… Meillä olis siis puutuoleja, joita voi noutaa mieluusti jos kelpaa! Laitan viestiä 🙂

 3. 6

  sanoo

  Ekaa kertaa täällä. Ihanan värikkäät tuolit! Tuo keltainen sopii mun mielestä ihan loistavasti tuohon porukkaan!

 4. 7

  sanoo

  Ekaa kertaa vierailulla..jostain tänne tupsahin ja ihailin söpöläisiä tuolia,keltanen on ihan hurmaava…mä oon nyt jostain kumman syystä tykästyny keltaseen tänä keväänä:)

 5. 8

  sanoo

  Hannis: Kyllä kelpaa, mä laitan sulle meiliä.:)

  Kerttu, Susanna ja Jasmine:Kiitos!:)

  Nonna: Kiitos! Kyllä se tavallaan sopiikin, mutta se on luonnossa vähän sellainen oranssinkeltainen, eli ei niin pastellinen kuin nuo muut. Eiköhän ne kaikki ole silti ihan kivoja kunhan pääsevät siihen pöydän ympärille joskus!:)

  Malla: Hauska että törmäsit tänne just kun hehkutin sua ja teidän kotia!:) Sekin oli niin osuva, että just kun ostin tuon sinisen ja liilan, sun blogissa oli samat värit.:D
  Keltainen on ihana väri, varsinkin näin keväällä. Piristävä!

 6. 10

  sanoo

  Ihania värejä kaikki! Mun suosikit tietty sininen ja sitten tuo keltainen. Mulla kanssa tuoliprojekti kesken…maalaaminen on kivaa puuhaa 🙂 ja mä tykkään kans siitä, ettei kaikkien tuolien tarvii olla samanlaisia ja vielä kun ovat erivärisiä…voin vain kuvitella miten ihana keittiöstä vielä tulee.
  p.s. jos et ole vielä nähnyt Elloksen viimeisintä katalogia, niin netistäkin varmasti löytyy ihanan värikäs raidallinen räsymatto…sopisi sinne keittiöön just eikäs melkein ;D

 7. 11

  sanoo

  Resteam: Kiitos! Joo ne on kyllä kuin karkkia, niitä vois vaan tuijotella kun ovat niin herkullisen näköisiä, varsinkin yhdessä.:)
  Niina: En oo nähnyt elloksen katalogia, kukaan ei oo vielä tajunnut tuoda meidän postiluukkuun ilmaislehtiä…:D Mä kyllä luulen että sinne tulee vanhoja räsymattoja, tai sitten ei mitään…saa nyt nähdä kun sinne päästään.

 8. 12

  sanoo

  Kiitos kiinnostavasta blogista ja hatunnosto kullttuuriteolle eli aseman pelastamiselle! Tuoleista tuli superkivat, maailmassa on jo liikaa hillitynvärisiä asuntoja ja kalusteita eli on hauska huomata että muitakin väriaddikteja on kuin meikäläinen. Menestyksekästä rempan jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *