Blogit
Koti asemalla

Värikkäitä tuoleja

Sain ystävältäni pari puutuolia. Niiden ulkonäkö vähän muuttui eilen ja toissapäivänä.
Mulla on pitkään ollut haaveena että saisin ison valkoisen pöydän keittiöön ja sen ympärille erivärisiä, -mallisia ja -kokoisia tuoleja. Tässä talossa se onnistuu, joten toteutus alkoi jo, vaikkei keittiöstä ole vielä tietoakaan!:D
 Mun lemppari on tuo sininen, olen jotenkin niin tykästynyt siihen! Tuota sinistä tulee varmaan muuallekin talossa. Se on ihanan raikas ja pirteä. Liilasta pidän myös, tosin olisi ehkä vähän vaaleampi liila saanut olla…
 Mulla oli ennestään jo vaaleanpunainen tuoli meikkipöydän tuolina, sekin tulee ehkä keittiöön. Myös Mikillä on oma värikäs tuolinsa:

Keltainen. Ei ehkä täysin sovi nyt tuohon pastelliseen porukkaan, mutta koska mielessäni olevaan pöytään mahtuu 10 tuolia, ajattelin maalata vielä sitruunan keltaiseksi yhden, jolloin värit sopii ehkä enemmän yhteen.
Toisaalta ajattelin että muut tuolit tulisivat olemaan vähän neutraalimpeja, hyvin vaaleita, mutta kun mä aina innostun… Joten voipi olla että meidän keittiö on vielä kuin
värikäs karkki!:D

Toisaalta täytyy kyllä käyttää näitä samojakin värejä, ettei joka tuolille osta uutta maalia. En kuitenkaan halua että talossa on yhtään samanlaista tuolia, joten vaikka väri on sama, malli pitää olla eri.
Yritän kaikki tuolit hankkia käytettynä, eli jos jollain pk-seudulla makaa käyttämättömänä tällaisia, meille voi lahjoittaa!:D Pari näistä tuoleista voisi olla myös palleja, jotka olisivat pöydän päissä, ja toisen tuollaisen lasten korkeamman tuolin hankin myös vielä.

Sisustuslehtien valkoiset kodit ovat kauniita, mutta meillä on tällaista. Edellisessä kodissa väri oli seinillä, mutta vanhaan taloon se ei oikein sovi. Tänne tulee siis neutraalimmat seinät ja lattiat, mutta väriä muutoin.

Huvitti muuten kun yksi suosikkiblogeistani on villahonkasalo. Sielä Mallalla oli juuri melko samat värit käytössä maalaamisessa. Hänellä on ihana pastellinen koti joka esiteltiin myös uusimmassa Toivekoti-lehdessä. Hänelläkin on tuolit erivärisiä, mutta ainakin lehtijutun aikaan ne oli vähän neutraalimman sävyisiä.

Mä voisin tästä keittiö-aiheesta kirjoittaa iät ja ajat, mutta täytyy nyt piakkoin tehdä sellainen ”keittiösuunnitelmia”-postaus erikseen.

-Henna-

Kommentit (13)

 1. hennaasemalta

  Resteam: Kiitos! Joo ne on kyllä kuin karkkia, niitä vois vaan tuijotella kun ovat niin herkullisen näköisiä, varsinkin yhdessä.:)
  Niina: En oo nähnyt elloksen katalogia, kukaan ei oo vielä tajunnut tuoda meidän postiluukkuun ilmaislehtiä…:D Mä kyllä luulen että sinne tulee vanhoja räsymattoja, tai sitten ei mitään…saa nyt nähdä kun sinne päästään.

 2. Jii

  Kiitos kiinnostavasta blogista ja hatunnosto kullttuuriteolle eli aseman pelastamiselle! Tuoleista tuli superkivat, maailmassa on jo liikaa hillitynvärisiä asuntoja ja kalusteita eli on hauska huomata että muitakin väriaddikteja on kuin meikäläinen. Menestyksekästä rempan jatkoa!

 3. hennaasemalta

  Hihii, kiitos Jii!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *