Vanha vaatekaappi

Olen pitkään halunnut vanhaa vaatekaappia. Mielellään vaikka tuunattava sellainen. En vaan yhtään ole ehtinyt niitä etsiä, paitsi huutonetistä, sieläkin hinnat nousee pilviin.
Tämä sattui silmään osta heti-hintaan 99€. No otin heti ettei vaan mene ohi!
Tästä puuttuu kahvat, lukot, hyllyt, kaikki. Tästä tulee silti hieno! Maalaan kiiltävän valkoiseksi, tai kulutetun valkoiseksi ja sisältä tapetoin jos jaksan. Katsotaan.
Sami kirosi että hemmetin nainen, ihan kuin tässä ei olisi muita kiireitä jo, ja nyt pitää lähteä jotain kaappia hakemaan. Äiti taas nauroi että eikö mulla ole jo tarpeeksi hommaa tiedossa ilmankin?

Mutku…Mä haluun!:D

Ei mua harmita, mun mielestä tämä ei ollut paha hinta ja täällä todella tarvitsee kaappeja koska kiinteitä kaappeja ei ole juurikaan, ja mitään nykyaikaisia liukuovisysteemejä tms ei tänne laiteta. ja kyllä mä tän joskus ehdin maalata! Sellainen kiva välityö rempan keskelle!:D Vielä kun joku joskus hakisi tämän mulle…

Kommentit
 1. 1

  Eveliina sanoo

  Hatunnosto teille! Mä kävin perheeni kanssa katsomassa tuota taloa syksyllä (suurin osa näytössä olleista koki koko talon vitsiksi), mutta koska ei mitään osata tuunata niin jäi haaveeksi. IHANA, että päästät mut kurkkaamaan mitä olis voinut olla ja siis ihastelemaan aikaansaannoksianne! Siis kertakaikkiaan mahtavaa ja varmasti otan muutaman vinkin meille, nyt kun mekin asutetaan 90-vuotiasta taloa Keravalla. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Eveliina: Kiitos!:)
  Kiva kun löysit tänne!
  Niinpä, se oli myös meidän onni, että monet varmasti säikähtivät kun näkivät kiinteistön.

  Mielestäni tuo kiinteistöstä ollut "esite" antoi talosta aika väärän kuvan. Kun tänne saapui paikan päälle, yllätys oli aikamoinen kun täällä odottikin sotkut ja rikotut ikkunat.
  Monet eivät varmaan osaa nähdä talon mahdollisuuksia, ja ne jotka osaavat, säikähtivät ehkä työmäärää.
  Mekin ehkä molempia, hämmästyin sotkuja jne ja työmäärä hirvitti, mutta talon piilevä viehätysvoima voitti!:)

 3. 3

  sanoo

  Vanhoja huonekaluja ei oo koskaan liikaa 🙂
  Mä tarviin kohta uuden kodin, että saan kaiken mahtumaan ja voin toteuttaa itseäni lisää.

  Kun remontiltanne ehditte, kannattaa käydä kurkkaamassa Rekolan osto-ja myynnissä. Sellaisessa hienossa vanhassa kiinteistössä osoitteessa rekolantie 62.

  Se on sellanen vähän kämänen paikka ja vähän tyly asiakaspalvelu..mutta toisinaan hinnoittelu ihan kohdillaan ja sieltä voi tehdä löytöjä. Siis just huonekaluja. Välillä siellä on kyllä ihan hirveetä tavaraa, mutta kun hyvä tuuri käy, niin sitten käy 🙂

  Paikka on just sopivan kävelymatkan/pulkkailumatkan päässä korsosta.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Ihana vanha rakennus, ja niin kovin tuttu minulle entisenä korsolaisena. Hienoa, että sille löytyi joku, joka ymmärtää vanhan hyvän päälle.

  Vaan ymmärtäkää myös vanhan huonekalun päälle, eikös tuossa ole tosi hieno vanha ootraus päällä, sikäli mikäli kuvasta selvää saan? (ellei sitten ole viilu, kun en tosiaan pienestä kuvasta saa varmaa kuvaa) Vaikka toki jokainen saa tehdä omilleen mitä haluaa, mutta huonekalun alkuperäinen ilme (ja arvokin) romahtaa kun sen vanhan pintakäsittelyn tuhoaa..

 5. 6

  sanoo

  Anonyymi: Kyllä, ymmärrämme vanhojen huonekalujen päälle, siksi niitä metsästänkin. Tarkoitus ei ole myöskään lähteä kiireellä sitä tuunaamaan, vaan katselen ensin hetken millaisessa kunnossa se nyt oikeasti onkaan. En kuitenkaan näe syytä että vanhaa ei voisi kunnostaa, kunhan on vain oikeanlaiset maalit ja välineet. Tuosta kuitenkin myös puuttuu kaikki kahvat, hyllyt ym, joten jotain sille täytyy tehdä jotta sitä pystyy oikeasti käyttämään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *