Koti asemalla
Koti asemalla

Vanha vaatekaappi

Olen pitkään halunnut vanhaa vaatekaappia. Mielellään vaikka tuunattava sellainen. En vaan yhtään ole ehtinyt niitä etsiä, paitsi huutonetistä, sieläkin hinnat nousee pilviin.
Tämä sattui silmään osta heti-hintaan 99€. No otin heti ettei vaan mene ohi!
Tästä puuttuu kahvat, lukot, hyllyt, kaikki. Tästä tulee silti hieno! Maalaan kiiltävän valkoiseksi, tai kulutetun valkoiseksi ja sisältä tapetoin jos jaksan. Katsotaan.
Sami kirosi että hemmetin nainen, ihan kuin tässä ei olisi muita kiireitä jo, ja nyt pitää lähteä jotain kaappia hakemaan. Äiti taas nauroi että eikö mulla ole jo tarpeeksi hommaa tiedossa ilmankin?

Mutku…Mä haluun!:D

Ei mua harmita, mun mielestä tämä ei ollut paha hinta ja täällä todella tarvitsee kaappeja koska kiinteitä kaappeja ei ole juurikaan, ja mitään nykyaikaisia liukuovisysteemejä tms ei tänne laiteta. ja kyllä mä tän joskus ehdin maalata! Sellainen kiva välityö rempan keskelle!:D Vielä kun joku joskus hakisi tämän mulle…

Kommentit (6)

  1. hennaasemalta

    Anonyymi: Kyllä, ymmärrämme vanhojen huonekalujen päälle, siksi niitä metsästänkin. Tarkoitus ei ole myöskään lähteä kiireellä sitä tuunaamaan, vaan katselen ensin hetken millaisessa kunnossa se nyt oikeasti onkaan. En kuitenkaan näe syytä että vanhaa ei voisi kunnostaa, kunhan on vain oikeanlaiset maalit ja välineet. Tuosta kuitenkin myös puuttuu kaikki kahvat, hyllyt ym, joten jotain sille täytyy tehdä jotta sitä pystyy oikeasti käyttämään. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *